Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Elspeet - Molenweg 27

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
625.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
107
8356
1965
Woonboerderij
Vrijstaande woning
2
3
4

Adres

Adresgegevens
Elspeet
Molenweg 27
plan een bezichtiging

Gelegen net buiten het dorp Elspeet vindt u deze vrijstaande woning gebouwd in 1965 met aanbouw en bijbehorende nieuwe schuur uit 2018 met werkplaats en garage en een stuk weiland.

Landelijk wonen in de mooie omgeving van Elspeet, dat is nu mogelijk!
Op een ruim perceel bevindt zich deze vrijstaande woning uit 1965 met een aanbouw een daarbij behorende in 2018 nieuw gebouwde schuur met daarin een garage, een kapschuur en een werkplaats. De schuur is opgebouwd uit kunststof en aluminium waardoor deze vrijwel onderhoudsvrij is.

De woning is eenvoudig gebouwd maar altijd keurig onderhouden. Op sommige punten is modernisering gewenst en alle voorzieningen zijn aanwezig. Naast het omringende erf is er ook nog een mooi stuk weiland waarop kleinvee gehouden kan worden.

Woning indeling begane grond:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met een heerlijk weids uitzicht over de voorgelegen weilanden. Bijkeuken aan de achterzijde van de woning met daarin een plavuizenvloer met vloerverwarming.
Hier bevindt zich ook de CV ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens toegang tot een modern toilet.
Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de keuken met daarin een aanrechtblok met spoelbak en kastruimte.
Hier vandaan heeft u een heerlijk uitzicht op de tuin met daarachter het weiland.
Vanuit de keuken kunt u rechtstreeks naar de slaapkamer op de begane grond met daarin een vaste kast en een wastafel. Daarnaast gelegen badkamer is bereikbaar via een hal.
De eenvoudige badkamer is voorzien van douche toilet en wastafel. 
Binnenkomend via de voordeur, staat u in de 'officiële' hal met daarin de trapopgang naar boven en de kelder met de meters van de nutsvoorzieningen en de glasvezelkabel. 

Indeling eerste verdieping:
Via de vaste trap komt u op de overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers met vaste kasten en bergruimte achter de knieschotten.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
- Landelijk gelegen maar toch dichtbij het dorp Elspeet
- Midden op de Veluwe met haar uitgestrekte bossen en heide
- Geschikt voor het houden van kleinvee want een mooi perceel weiland bij de woning
- Nieuwe, onderhoudsvrije schuur met daarin werkplaats, kapschuur en garage
- Eenvoudige maar zeer goed onderhouden woning.

Graag nodigen wij u uit om deze unieke woning te komen bekijken. Neem daarvoor contact met ons op via ons kantoor: 0341- 567810. Tot ziens bij Molenweg 27 in Elspeet!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu