Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Elspeet - Stakenberg 75 18

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
285.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
63
6932
1974
Bungalow
Vrijstaande woning
1
3
4

Adres

Adresgegevens
Elspeet
Stakenberg 75 18
plan een bezichtiging

Huisje "Merel" in het Veluws bos... aan de rand van de Elspeetse Heide. Genieten van een adembenemende omgeving met rust, schone lucht, vogels, grofwild en vrij uitzicht.

De recreatiewoning bevindt zich op 'Landgoed Stakenberg'; een mooi en ruim opgezet bungalowpark. Direct grenzend aan het landgoed bevindt zich een uitgestrekt bos en heidegebied.
Het is een fantastisch natuurgebied voor eindeloze fiets- en/of wandeltochten. Een bungalowpark dat deze rust uitademt en met deze ruime opzet is zeldzaam in Nederland. In de directe omgeving leeft veel wild. De bungalow staat min of meer aan de rand van het park.

Deze vrijstaande stenen recreatiewoning heeft 3 slaapkamers, ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is zo gebouwd dat de woonkamer met veel glas op de zuidkant is georiënteerd.
Rondom de woning is meer dan genoeg ruimte en vrijheid met o.a. een groot terras.

In 2023 heeft er een flinke modernisering plaatsgevonden. De keuken is vernieuwd evenals de badkamer met inloopdouche en ligbad. De gehele woning is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en alles is geschilderd.
We bieden de woning geheel gemeubileerd en gestoffeerd aan. Dus ideaal om gelijk te kunnen gebruiken en goed geschikt voor verhuur.
Indien gewenst kan de woning verhuurd worden via Landgoed Stakenberg, zij ontzorgen en regelen alles.
De overdracht kan snel.

Indeling:
Entree via de kleine slaapkamer of via de openslaande deuren in de woonkamer. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig en is het op elk plekje genieten van het prachtige uitzicht over het bos en het begin van de heide.
Open keuken voorzien van alle gemakken zoals inductiekookplaat, Smeg koelkast, vaatwasser en oven. Hal met meterkast, wasruimte met aansluiting voor de wasapparatuur, toilet,
2 slaapkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel.

Bijzonderheden:
-Vrijstaande recreatiebungalow op een royaal perceel van ca. 491m²;

-De woning bevindt zich op een mooi en ruim opgezet bungalowpark 'Landgoed Stakenberg', direct grenzend aan uitgestrekte natuurgebieden;
-Deze plek is zeer geschikt voor liefhebbers van rust en mensen die een plek zoeken om heerlijk te onthaasten.
-Grond is uitgegeven in erfpacht door Staatsbosbeheer tot 30 november 2055; jaarlijkse bijdrage hiervoor is € 1.810,- (wordt eens in de drie jaar geïndexeerd);
-Overdrachtsbelasting ad. 10,4% wordt gerekend over koopsom en gekapitaliseerde canon;
-Bijdrage jaarlijkse parkkosten € 1.120,- (2023);

Van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu