Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Elspeet - Stakenberg 75 42

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
295.000
Bestaande bouw
Verkocht
76
6968
1989
Bungalow
Vrijstaande woning
2
3
4

Adres

Adresgegevens
Elspeet
Stakenberg 75 42
plan een bezichtiging

Op een prachtige en bijzonder rustige locatie, te midden van de Veluwse bossen, wordt te koop aangeboden deze vrijstaande recreatiebungalow met een inpandige berging. De bungalow is voorzien van dubbel glas.
In 2019 is deze woning gemoderniseerd. Zo is een nieuwe, lichte keuken met inbouwapparatuur geplaatst, is de badkamer/toilet op de begane grond volledig vernieuwd, is beneden in de hal en woonkamer/keuken vloerverwarming aangelegd, is in de hele woning een nieuwe laminaatvloer aangebracht, is de elektra gerenoveerd en is de woning aan de binnenzijde opnieuw geschilderd.
Buiten is een oplaadpunt voor een elektrische auto geplaatst. Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd.

De bungalow is gelegen op een royaal perceel van ca. 500m².

Deze recreatiewoning bevindt zich op 'Landgoed Stakenberg'; een mooi en ruim opgezet bungalowpark. Direct grenzend aan het landgoed bevindt zich een uitgestrekt bosgebied. Het is een fantastisch natuurgebied voor eindeloze fiets- en/of wandeltochten. Een bungalowpark dat deze rust uitademt en met deze ruime opzet is zeldzaam in Nederland. In de directe omgeving leeft veel wild. De bungalow staat op een van de beste plekken op het park, is gelegen aan de Eekhoornlaan en de naam van het huisje is "Grasklokje".

De recreatiebungalow is degelijk gebouwd in 1984 en daarbij zijn de muren en het dak geïsoleerd. In de hele bungalow zijn hardhouten kozijnen met dubbel glas geplaatst. Ter plaatse van de woonkamer bevinden zich twee grote Velux dakramen, waardoor u zeer veel lichtinval heeft en fraai uitkijkt op de bosrijke omgeving. In 2019 is de woning volledig gemoderniseerd en deze is daardoor direct te betrekken.
Indien gewenst is het mogelijk een groot deel van de inventaris over te nemen.

Begane grond
Entree/hal, met toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer/keuken is heerlijk licht door de toepassing van grote Velux ramen aan de voorzijde van de woning en de dakramen ter plaatse van de woonkamer. De nieuwe open keuken is voorzien van een keukenblok met een 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, spoelbak, inbouwkoelkast, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is het terras aan de voorzijde van de woonkamer bereikbaar. Ook treft u hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

Verder is er vanuit de hal toegang tot de ruime slaapkamer met eveneens twee grote Velux ramen en een nieuwe radiator. Ook biedt de hal toegang tot de volledig vernieuwde badkamer/toilet. Deze is volledig en licht betegeld en uitgerust met een inloopdouche, elektrische radiator, elektrische vloerverwarming en wastafelmeubel. Ook is de berging vanuit de hal bereikbaar met aldaar de vernieuwde meterkast, de cv-ketel (2015) en een aparte schakelaar voor het opladen van een elektrische auto.

1e etage
Middels de houten open trap bereikt u de overloop met een apart toilet (met sanibroyeur) en is er toegang tot twee zeer royale slaapkamers (circa 13 m²), waarvan er één is uitgerust met een balkon.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een nieuw wastafelmeubel.

Buitenruimte
Deze recreatiebungalow is gelegen aan de rand van het park op een werkelijk prachtige locatie midden in het bos. Rondom de bungalow ligt een bostuin, welke perfect past bij de bosrijke omgeving. Aan een zijde is een oplaadpunt voor een elektrische auto geplaatst, aan de andere kant een buitenkraan en buiten elektra.

Op circa 50 meter afstand vindt u de directe toegang tot het omringende Landgoed Stakenberg waar u eindeloos kunt genieten van de uitgestrekte natuur.

Deze plek is zeer geschikt voor liefhebbers van rust en mensen die een plek zoeken om heerlijk te onthaasten.

Bijzonderheden:
-Vrijstaande recreatiebungalow met inpandige berging op een royaal perceel van ca. 500m²;

-De woning bevindt zich op een mooi en ruim opgezet bungalowpark 'Landgoed Stakenberg', direct grenzend aan uitgestrekte natuurgebieden;

-Grond is uitgegeven in tijdelijke erfpacht tot 30 november 2055; jaarlijkse bijdrage hiervoor is € 1.682,- (2023; wordt eens in de drie jaar geïndexeerd);

-Overdrachtsbelasting ad. 10,4% (2023) wordt gerekend over koopsom en gekapitaliseerde canon;

-Bijdrage jaarlijkse parkkosten € 1.009,- (2023);

-Lichte woon-/eetkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur (2019);

-Lichte badkamer (2019) voorzien van mooi sanitair, inloopdouche, wastafelmeubel en vrijdragend toilet;

-Schilderwerk binnenzijde in 2019 uitgevoerd; buitenzijde in 2022;

-Geen verhuurverplichting.

Wij nodigen u uit voor een bezichtiging!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu