Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - De la Reystraat 180

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
489.000
Bestaande bouw
Verkocht
137
9232
1971
Eengezinswoning
Hoekwoning
3
5
6

Adres

Adresgegevens
Ermelo
De la Reystraat 180
plan een bezichtiging

Nu te koop: het mooiste uitzicht van Ermelo!
Wonen direct aan de Groevenbeekse heide, zonder auto's voor de deur! Op zo'n mooi plekje komt niet vaak een hoekwoning te koop. Als u in de woonkamer zit kijkt u aan de voorzijde en via het zijgevelraam over de heide tot aan de bosrand. Elk jaargetijde en bij alle weersomstandigheden mooi! In de fotoreportage is een collage opgenomen met foto's vanuit huis en rondom de woning, deze spreken voor zich...
Wandelaars, sporters en hondenliefhebbers zullen hier genieten. De Groevenbeekse heide is losloopgebied voor de hond.
Deze geliefde woonlocatie ligt ook nog eens dicht bij alle gewenste voorzieningen als scholen, sportfaciliteiten en supermarkt. Het dorpscentrum met het NS-station is op 7 minuten afstand gelegen.
Ruime woning met een woonoppervlakte van 137 m², 5 slaapkamers, een carport en een garage.
De tuin aan de achterzijde ligt gunstig ten opzichte van de zon, oriëntatie op het oosten en door de open ligging richting het zuiden is er ook in de middag en begin avond zon in de tuin. Naast de woning (officieel gemeente grond) staat een bankje om te genieten van de schitterende zonsondergang!
Indeling woning: entree/hal, meterkast, toilet, lichte woonkamer, half open keuken met deur naar het terras.
1e verdieping: overloop met toilet, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.
2e verdieping: overloop, aan de achterzijde is over bijna de gehele breedte een dakkapel aanwezig, er zijn twee slaapkamers.
U bent van harte welkom om deze schitterende plek zelf te ervaren, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu