Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Eendenparkweg 0 ong

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
435.000
Niet van toepassing
Verkocht
3701
0
0
0

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Eendenparkweg 0 ong
plan een bezichtiging

Heeft u altijd al zelf willen bouwen op een mooie locatie? Dan is dit uw kans!
Aan de Eendenparkweg nabij nummer 25, bieden wij u een schitterend bouwperceel van 1530 m² aan voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met groot bijgebouw.

Uitstekend gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, het startpunt van uitgestrekte wandel- en fietspaden, o.a. de zandverstuiving het Beekhuizerzand en de Ermelosche heide. U geniet hier van de vogels, wilde zwijnen en de edelherten. Een uitgelezen kans voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Voorzieningen als supermarkt en een uitgebreid winkelbestand vindt u in Ermelo. Het uitgaansleven is in de nabijgelegen vissersstad Harderwijk.

Voor dit terrein is het bestemmingsplan Tonselseveld 2014 van toepassing. Dit voorziet in de mogelijkheid van ruime bebouwingsopties en veel groen. Een uitstekende plek om uw droomhuis te realiseren!
Er is geen aannemersverplichting.

Het bestemmingsplan laat de bouw van een vrijstaande woning toe met een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 8 meter. Het bouwvlak is 15 meter bij 15 meter.
Er mag een bijgebouw tot ca. 150 m² bij gebouwd worden met een nokhoogte van 5 meter en een goothoogte van 3 meter.

Er dient een 'houtwal' van 3 meter groen te worden geplaatst op de noordelijke grens van het perceel. aan de zuidelijke grens van het perceel komt een toegangsweg voor de achterliggende percelen.

Aansluitingen op de nuts voorzieningen komen voor rekening van de kopers. De kopers van de kavel dienen hun terrein in te richten conform het inrichtingsplan. Deze documenten zullen ook een bijlage vormen bij de koopovereenkomst.

De leveringsakte zal passeren bij Doorn en Jacobs Notarissen te Ermelo.
In de koopovereenkomst zullen verschillende clausules worden opgenomen, zoals geen bezwaar maken tegen de bouwplannen van de nog te bouwen woningen.

Bijzonderheden:
- Ruim perceel van 1.530 m².
- Nabij de bosrand gelegen.
- Genieten van rust en ruimte aan de rand van de Veluwse natuur.
- Ruime mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis met bijgebouw.
- De koopsom is kosten koper; de overdrachtsbelasting bedraagt 10,4%.
- De aangrenzende grond aan de achterzijde heeft de bestemming agrarisch en blijft in eigendom van verkoper.

We willen u van harte uitnodigen om op deze mooie locatie te komen kijken!
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu