Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Hamburgerweg 120

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
498.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
106
8733
1991
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
2
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Hamburgerweg 120
plan een bezichtiging

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN DE BUURT VAN HET CENTRUM VAN ERMELO

Gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van het centrum, de hei, scholen en andere voorzieningen is te koop deze degelijke vrijstaande woning met garage aan de Hamburgerweg 120.
Belangrijk detail aan deze woning is het feit dat deze levensloopbestendig is ingedeeld met een slaapkamer en badkamer beneden.

De woning ligt op een diep perceel met veel privacy door de diepe voortuin en de omsloten achtertuin. Vanaf de oprit en de tuin is de ruime garage bereikbaar die aan het aan het einde van het perceel is gelegen. De achtertuin is in zijn geheel af te sluiten.
Vanuit de woning kijkt u vrij weg over de rotonde die de Hamburgerweg met de Oude Telgterweg verbindt. Via deze verbindingswegen bent u zo bij het centrum of op één van de routes naar de omliggende plaatsen.
Ook de A28 richting Amersfoort en Zwolle zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang met daaronder een kelderkast en toegang tot de slaapkamer met badkamer. Vanuit de hal komt u in de zonnige woonkamer en daarnaast de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met gasfornuis en afzuigkap. Via de bijkeuken kunt u rechtstreeks naar de achtertuin of naar de achterliggende multifunctionele ruimte met daarin een wasplaats en deur naar buiten.

Via de trap in de gang heeft u toegang tot de eerste verdieping met een grote overloop en twee ruime slaapkamers.

In de besloten achtertuin, die onderhoudsarm is aangelegd, bevindt zich naast de stenen garage met pannendak ook nog een houten tuinhuis voor het opbergen van het tuinmeubilair en het tuingereedschap e.d.

Alles bij elkaar een degelijk en ruim huis ingedeeld op levensloop bestendig wonen, op een mooie plek dichtbij het centrum van Ermelo.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust de woning bekijken!
U kunt een afspraak inplannen door contact op te nemen met ons kantoor.
Graag tot ziens bij de Hamburgerweg 120!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu