Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Horloseweg 9

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
825.000
Bestaande bouw
Verkocht
110
4065
1960
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
4
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Horloseweg 9
plan een bezichtiging

Op werkelijk een prachtige locatie in het buitengebied van Ermelo met aan de voorzijde heerlijk vrij uitzicht over de weilanden en aan de achterzijde optimale privacy door de aanwezigheid van een deel bosgrond met veel groenblijvende bomen en struiken treft u deze eenvoudige vrijstaande woning met diverse bijgebouwen op een royaal perceel van circa 8.900m².

Naast de ligging in een landelijke omgeving is de woning ook gelegen in de nabijheid van het gezellige dorpscentrum van Ermelo en de A28. Ook het stadscentrum en de boulevard van Harderwijk zijn op korte afstand gelegen en goed bereikbaar.

De woning is in 1960 gebouwd. In de loop der jaren is de elektriciteit een keer vervangen, is er deels dubbel glas geplaatst en zijn de dakgoten vernieuwd. Inmiddels zijn zowel de woning als de bijgebouwen gedateerd en dient alles gemoderniseerd te worden naar de huidige eisen van wooncomfort. Voor u als toekomstige bewoners de ultieme kans om op deze prachtige locatie uw droomplek te realiseren!

Via het aangelegde grindpad om de woning heen komt u bij de entree, welke is gevestigd aan de linkerzijde van de woning.
Begane grond: entree/hal, toiletruimte, trapopgang naar 1e verdieping, meterkast met toegang tot kelder, 1e slaapkamer met vaste kast, woonkamer voorzien van vaste kast en met heerlijk uitzicht over de voortuin en de landerijen, dichte keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling en toegang tot de aangrenzende bijkeuken met opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit) en aansluitingen voor de was-apparatuur en voorzien van een vaste kast en directe toegang tot de sanitaire ruimte met douche en wastafel en toegang tot de achtertuin.
1e verdieping: overloop met vaste kast, 2e slaapkamer en 3e slaapkamer met vaste kast, beide gesitueerd aan de voorzijde van de woning, 4e slaapkamer met vaste kast gesitueerd aan de achterzijde van de woning.
Via een luik toegang tot bovengelegen bergzolder.

En dan het perceel….. met een grootte van ca. 8.900m² is het hier heerlijk genieten van het buitenleven. Met aan de linker- en achterzijde omzoomd door veel groen en aan de voorzijde het zicht op de weilanden ervaart u hier écht het wonen in het buitengebied! Op elk gewenst moment van de dag kunt u hier heerlijk genieten van de zonnestralen en op warme zomerse dagen biedt het achterliggende groen u een heerlijke beschutting. Op het perceel zijn tevens een aantal bijgebouwen gesitueerd. Een strookje grond aan de rechtervoorzijde van het perceel – zoals ter plaatse is aangegeven – zal worden verkocht aan de buren.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning met bijgebouwen op een royaal perceel van ca. 8.900m².
- Gelegen in het buitengebied van Ermelo.
- Op korte afstand van het dorpscentrum van Ermelo en het stadscentrum van Harderwijk én in de nabijheid van de A28.
- Prachtige locatie met aan de voorzijde vrij zicht over de weilanden.
- Aan achterzijde optimale privacy door aanwezigheid van bosgrond met veel groen.
- Woning en bijgebouwen zijn gedateerd en dienen aangepast te worden naar de huidige eisen van wooncomfort.
- Definitief energielabel G.

Bent u na het lezen van de informatie en het zien van de foto’s ook zo enthousiast geworden? Is wonen in het buitengebied met veel ruimte en privacy altijd al uw droom geweest? Wellicht dat u hier geheel naar eigen wens uw droomplek kunt realiseren! Tijdens een bezichtiging vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu