Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Irenelaan 15

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
895.000
Bestaande bouw
Verkocht
192
4967
1962
Bungalow
Vrijstaande woning
2
3
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Irenelaan 15
plan een bezichtiging

Gelijkvloers wonen op een schitterende en rustige locatie!
In één van de mooiste bosrijke lanen van Ermelo staat deze opvallende bungalow op een ruim perceel.
Stoer, groen, elegant en vooral stijlvol! Dat zijn de kernwoorden die horen bij deze ruime bungalow. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.898 m² met volop privacy rondom de woning. U geniet hier volop van de rust, o.a. omdat de Irenelaan bekend staat als een verkeersluwe laan.
De koninginnebuurt is opgezet met bosrijke statige lanen, ruime percelen en schitterende villa's. De centrale ligging nabij uitvalswegen richting randstad en het uitgestrekte bosgebied van de Veluwe, maken dit tot één van de geliefdste plekken om te wonen.

De bungalow is praktisch ingedeeld en in 2000 geheel verbouwd. De grote woonkamer (ca. 40 m²) en de separate eetkamer (ca. 34 m²) springen gelijk in het oog en zijn gecreëerd met veel glas en georiënteerd op de diepe tuin met besloten terras. De eetkamer met openhaard is verbonden met de halfopen keuken, zo is er contact tussen de keuken en de eetkamer. Bij uitstek een goede plek om met een groot gezelschap aan tafel te gaan, er is ruimte voor een extra grote eettafel. Op de zomerdag kan de schuifdeur open en verplaatst het gezelschap zich naar het ruime, half overdekte terras. Elk seizoen is hier genieten van het mooie uitzicht op de tuin.

Indeling: entree/voorportaal met garderobe, vanaf het voorportaal is de garage binnendoor bereikbaar, hal, toilet, werk-/slaapkamer, slaapkamer met aansluitend de badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel, ruime woonkamer, 3e slaapkamer, eetkamer met schuifpui, halfopen keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur en kastruimte, toegang tot de kelder van 21m².
De tuinberging is vanaf de buitenkant bereikbaar.

De tuin is onder architectuur ontworpen en aangelegd. Aan de achterzijde is een besloten terras met half overkapping, door de gecreëerde hoogte verschillen in de tuin is er vrij zicht op de borders met verschillende soorten heesters en bomen. Kronkelige bospaadjes lopen over het terrein en langs de grote waterpartij. Een uitstekende plek om tot rust te komen.
Aan de voorzijde is een ruime oprit geschikt voor meerdere auto's.

Wat verder opvalt:
- ruim perceel van 1.898 m², ligging op het zuid oosten;
- woonoppervlakte 192 m²;
- overige inpandige ruimte 50 m²;
- bitumendak van de gehele woning vernieuwd in 2019;
- het hele perceel is omheind;
- aangelegde tuin met vijver;
- veel parkeergelegenheid op eigen terrein en in de garage.

U bent van harte welkom om deze bungalow en de schitterende tuin te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu