Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Kawoepersteeg 40 2

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
225.000
Bestaande bouw
Verkocht
55
4510
1980
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
1
1
2

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Kawoepersteeg 40 2
plan een bezichtiging

WOONBESTEMMING!
Op een prachtige lommerrijke locatie, grenzend aan het agrarische coulisselandschap, ligt op het kleinschalige bungalowpark 'De Veluwe' deze gelijkvloerse woning met berging op een ruime kavel. Het perceel heeft sinds 2022 de bestemming WONING. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden zoals vergroten van de woning en plaatsen van een bijgebouw.
Wij verwijzen u graag naar de bestemmingsplan gegevens die in verkoopbrochure zijn opgenomen.

De woning staat op een perceel van 325m², op dit moment nog erfpacht (tot 2232) maar kan in eigendom worden verkregen tegen een symbolisch gedrag. Meerdere bewoners op het park hebben hier inmiddels voor gekozen. De grond is eigendom van Vereniging Bungalowpark De Veluwe.

Bungalowpark De Veluwe ligt gunstig ten opzichte van de plaatsen Ermelo en Harderwijk. Beiden zijn op fietsafstand te bereiken en bieden alle gewenste voorzieningen zoals scholen, winkels en een ziekenhuis. Tevens bent u via de nabij gelegen A28 zo in Amersfoort of Zwolle.
Ermelo is gelegen aan de rand van de Veluwse bossen en verschillende uitgestrekte heidegebieden waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, mountainbiken of hardlopen. Lekker actief zijn in de natuur!

De woning is gelijkvloers en bevat een ruime woonkamer met dubbele deuren naar de tuin en een open keuken met keukenblok. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de slaapkamer en de bijkeuken met de meterkast, CV en aansluiting voor de wasmachine. Gang met toilet en badkamer met douche en wastafel.

De tuin is ruim en voorzien van meerdere bomen. Tevens is hier een berging met daarin elektra en water.
Er is voldoende ruimte om met meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

Bijzonderheden:
- vrijstaande woning met berging met WOONBESTEMMING;
- veel bebouwingsmogelijkheden, goothoogte 3,5 meter bouwhoogte 7 meter;
- maximale oppervlakte woning 75 m² (is begane grond en exclusief vergunningsvrij bouwen!)
- parkeren op eigen terrein;
- bijdrage vereniging ca € 420,- per jaar;
- zonnige kavel van 325 m²;
- energielabel D.

Wilt u graag eens komen kijken bij deze woning? Neem dan contact met ons op en plan een bezichtiging in. Hartelijk welkom bij Kawoepersteeg 40-2 in Ermelo!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu