Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Kawoepersteeg 40 41

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
439.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
69
4477
1997
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
2
3
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Kawoepersteeg 40 41
plan een bezichtiging

Kleine villa op schitterende locatie in bosrijke omgeving!
Dit stijlvolle vrijstaande woonhuis is gebouwd in 1997, uitstekend onderhouden en direct te aanvaarden.
Een heerlijke rustige plek in het bos met zandweggetjes en toch niet ver van de gewenste voorzieningen als winkels, NS-station en uitvalswegen. Het klompenpad door de buurtschappen Horst en Telgt loopt bijna langs de woning. Een goede plek voor de liefhebbers die van rust en natuur houden.
Het perceel waar de woning staat is 360 m² groot en het betreft uiteraard eigen grond. De woning staat zodanig op de kavel dat er veel zon is in de tuin en op het terras.
Achter de woning staat in stijl met het huis een vrijstaande berging voor fietsen en tuingereedschap. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterkant en deels de zijkant van de woning is een grote overkapping waar met bijna alle seizoenen buiten kan worden gezeten.
De speels ingedeelde woning is erg praktisch ingedeeld en voorzien van opvallend veel raampartijen! Licht is het sleutelwoord. De woonkamer is ruim en licht met een hoog plafond met dakramen en openslaande deuren naar het terras, op elke plek in de kamer is er mooi uitzicht naar de tuin. Voor extra sfeer en warmte is er een houthaard. De open keuken in lichte kleurstelling is functioneel en voorzien van de basisbehoeften. Vanaf de hal zijn twee slaapkamers bereikbaar en de badkamer met douche, toilet en wastafel.
Op de 1e verdieping is heel praktisch een 3e slaapkamer gemaakt en een ruime 4e kamer/berging, officieel is dit geen slaapkamer maar voor kinderen een superplek met veel mogelijkheden.

Wat verder opvalt:
- goed geïsoleerd, lage energiekosten, energielabel B;
- sinds 2022 woonbestemming;
- veel bebouwingsmogelijkheden, goothoogte 3,5 meter bouwhoogte 7 meter;
- parkeren op eigen terrein;
- bijdrage vereniging ca € 420,- per jaar;

Van harte welkom om de woning te bezichtigen! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu