Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Kawoepersteeg 40

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
275.000
Niet van toepassing
Verkocht
4489
0
0
0

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Kawoepersteeg 40
plan een bezichtiging

Bouwperceel voor de bouw van een vrijstaande woning, met WOONBESTEMMING!
Unieke kans om vrijstaand te wonen in bosrijke omgeving. Vrij ontwerp dus alle gelegenheid om zelf uw droomhuis te realiseren!
Op deze prachtige bosrijke locatie, op de grens met het agrarische coulisselandschap, ligt op een heuvel een voormalige eenvoudige recreatiewoning.
De gemeente Ermelo heeft de bestemming van deze kavel gewijzigd naar WONEN, hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een vrijstaande woning te bouwen.
Perceeloppervlakte bedraagt 510 m² eigen grond.

Bepalingen uit het bestemmingsplan:
De goothoogte van een woning bedraagt maximaal 3,5 meter;
De bouwhoogte van een woning bedraagt maximaal 7 meter;
Het maximale oppervlakte van een woning bedraagt 75 m2; daarbij de extra mogelijkheid om de woning te vergroten door toepassing van vergunningvrij bouwen.
Bebouwing onder peil is toegestaan binnen de buitenwerkse gevelvlakken van een woning tot een oppervlak van maximaal 50 % van de woning
Per woning zijn maximaal 2 vrijstaande bijgebouwen toegestaan met een maximale oppervlakte van 10 m², ook deze afmetingen zijn exclusief de mogelijkheid voor vergunningsvrij bouwen.

Altijd al zelf willen bouwen of een huis ontwerpen? Dan is dit misschien wel de kans!
Wij willen u van harte uitnodigen om het perceel te bezoeken en verder te praten over de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu