Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Kawoepersteeg 5 2

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
199.000
Niet van toepassing
Beschikbaar
2789
0
0
0

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Kawoepersteeg 5 2
plan een bezichtiging

Bouwperceel voor de bouw van een vrijstaande woning, met WOONBESTEMMING! Schitterend uitzicht over de weilanden!
Unieke kans om vrijstaand te wonen in bosrijke omgeving. Vrij ontwerp dus alle gelegenheid om zelf uw droomhuis te realiseren!
Op deze prachtige locatie, op de grens met het agrarische coulisselandschap, ligt deze voormalige eenvoudige recreatiewoning.
De gemeente Ermelo heeft de bestemming van deze kavel gewijzigd naar WONEN, hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om een vrijstaande woning te bouwen.
Perceeloppervlakte bedraagt 255 m² eigen grond.

Het perceel bestaat uit twee kavels: een kavel van 150 m² waarop de woning gesitueerd kan worden; en als extra een aan de zuidzijde gelegen kavel (waar de woning op uitkijkt) van 105 m² voor tuin, extra parkeren en desgewenst een berging of tuinhuis. De ruime mogelijkheden voor vergunningvrije aan- en uitbouw bieden de gelegenheid de woning uit te breiden met een tuinkamer, atelier of dergelijke.

De totale perceeloppervlakte bedraagt 255 m² eigen grond. Bepalingen uit het bestemmingsplan: De goothoogte van een woning bedraagt maximaal 3,5 meter; De bouwhoogte van een woning bedraagt maximaal 6 meter. De maximale oppervlakte van de begane grond bedraagt 75 m², er is een mogelijkheid voor het realiseren van een 1e verdieping, conform de regels van het Bouwbesluit; daarbij is de extra mogelijkheid om de woning te vergroten door toepassing van vergunningvrij bouwen. Bebouwing onder peil is toegestaan onder de woning tot een oppervlak van maximaal 50% van de woning. Per woning zijn maximaal 2 vrijstaande bijgebouwen toegestaan met een maximale oppervlakte van 10 m², ook deze afmetingen zijn exclusief de mogelijkheid voor vergunningsvrij bouwen. De woning dient gesitueerd te worden op kadastraal perceel met nummer 2789. Bijgebouwen kunnen desgewenst ook worden gebouwd op kadastraal perceel met nummer 2790.

Altijd al zelf willen bouwen of een huis ontwerpen? Dan is dit misschien wel de kans!
Wij willen u van harte uitnodigen om het perceel te bezoeken en verder te praten over de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu