Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Kolevaarserf 44

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
350.000
Bestaande bouw
Verkocht
114
2710
1984
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Kolevaarserf 44
plan een bezichtiging

Goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met dakkapel en carport!
In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk "De Maat" ligt deze fijne en ruime gezinswoning met tuin op het zuiden. Een aantrekkelijke en rustige woonomgeving. Het Kolevaarserf is een doodlopend woonerf met in het midden een gezamenlijke "buurt" speeltuin. Op 50 meter van de woning is een groot speelterrein. U merkt het al: u een ideale plek voor gezinnen met kinderen!
De basisschool is op loopafstand, sportfaciliteiten als zwembad met sporthal en sportterrein liggen in de buurt en met 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Ermelo of bij het NS-station.

De huidige bewoners hebben de woning in de afgelopen jaren goed onderhouden en op een aantal punten flink verbeterd.
In de woonkamer is aan de achterzijde de uitbouw voorzien van een glaspui met deur naar het terras, de keuken en het sanitair zijn vernieuwd. In de woonkamer is het stucwerk op de wanden en de plafonds aangepakt.

Indeling
Begane grond.
Entree/hal met meterkast en toilet. De berging is binnendoor bereikbaar. Ruime en lichte woonkamer met achterdeur naar de tuin op het WESTEN.
De open keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Badkamer in lichte kleurstelling voorzien van douche, toilet, wastafel en ligbad.
Tweede verdieping
Vaste trap naar tweede verdieping, overloop met opstelplaats voor Cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine. Vierde slaapkamer met dakkapel en dakraam, veel bergruimte aanwezig.

Wij heten u Van harte welkom om binnen te kijken!
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu