Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Lijsterlaan 53

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
675.000
Nieuwbouw
Beschikbaar
155
1477
2022
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Lijsterlaan 53
plan een bezichtiging

NIEUWBOUW! In Ermelo west op schitterende locatie.

Aan de Lijsterlaan bouwt aannemersbedrijf Aalten uit Putten een bijzonder ruime twee onder een kap woning met garage. De rechter woning bieden we te koop aan. De bestaande vrijstaande boerderijwoning zal gesloopt gaan worden.
Alles naar de nieuwste normen en eisen, dus super geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. ENERGIELABEL A+++.

De fraaie donkere gevelsteen contrasteert mooi met de lichte kozijnen. Er is goed nagedacht over de indeling van de woning.
Ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning en de mogelijkheid voor ensuite deuren naar de woonkeuken aan de achterzijde. Openslaande deuren aan de achterzijde naar het terras.
De garage is binnendoor bereikbaar.
Op de 1e verdieping is het toilet gescheiden van de badkamer. Er zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer is ruim genoeg voor een ligbad en inloopdouche.
De 2e verdieping kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht, 2 slaapkamers en een studeerhoek is bijvoorbeeld mogelijk, door de hoogte kan er een extra bergzolder met vlizotrap worden gerealiseerd.

Aanvullende informatie:
- de koopsom is vrij op naam (VON);
- in de koopsom is niet begrepen het meerwerk, de keuken, wand en vloerafwerking, tuin en terrein inrichting;
- er is een stelpost opgenomen voor het sanitair van € 5.000,-;
- perceeloppervlakte is circa 295 m²;
- planning start bouw is na de bouwvakantie 2022;
- in overleg met de aannemer zijn veel verschillende opties bespreekbaar, zoals de erker aan de voorzijde, en-suite deuren in de woonkamer. Geïsoleerde garage, eventueel in te richten als werkkamer/kantoor, inrichten 2e verdieping met meerdere kamers en bergzolder;
- er wordt gebouwd met garantie (Bouwgarant);
- de foto's in de presentatie zijn gemaakt van een nagenoeg identieke woning die in de regio is gebouwd. Het ontwerp is van dezelfde architect. Er zijn enkele kleine verschillen in o.a. raampartijen, schoorsteen ed. die niet in de bouwtekening zijn opgenomen. Dit heeft te maken met meerwerk/opties. De bouwtekening is leidend.
- De omgevingsvergunning voor het bouwen van de woning is aangevraagd bij de gemeente Ermelo en zal binnenkort worden afgegeven. De verkoop van de woning is dus onder voorbehoud van het verkrijgen van de vereiste vergunning.

Wilt u meer weten? Van harte welkom om een afspraak te plannen bij ons op kantoor. Wij informeren u graag.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu