Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Meerkoetstraat 23

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
340.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
115
1549
1972
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Meerkoetstraat 23
plan een bezichtiging

Ruime tussenwoning met stenen berging gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met speelterrein en basisscholen in de directe omgeving.
Ermelo West kenmerkt zich door een groene woonomgeving en een centrale ligging. De Groevenbeekse heide en bos zijn binnen handbereik , maar ook het NS- station en het dorpscentrum zijn op 5 minuten afstand gelegen.
De ruime tussenwoning is in de basis goed. De gevels zijn vervangen door metselwerk en de kozijnen zijn door de jaren heen vernieuwd en voorzien van isolerende beglazing. De keuken en badkamer zijn eenvoudig maar functioneel.
Uitstekende oriëntatie wat betreft achtertuin; gelegen op het westen dus volop zon in de tuin. De achterom aan de achterzijde is praktisch voor de fiets en de container. Achter in de tuin is een stenen berging van ca. 9 m².

Indeling
Entree/hal, toilet, meterkast, woonkamer met aan de achterzijde open keuken, eetkamer en deur naar het terras. De opentrap in de woonkamer brengt u naar de 1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer aan de achterzijde opvallend groot is, badkamer met douche en wastafel.
Vaste trap naar de 2e verdieping: voorzolder met Cv-ketel en aansluiting voor de wasapparatuur, afsluitbare bergruimte en veel bergruimte onder de schuine kanten, ruime 4e kamer met dakkapel.

Een ruim huis op een heerlijke plek!
U bent van harte welkom om binnen te kijken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu