Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Oude Telgterweg 89

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
375.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
89
9721
1968
Eengezinswoning
Hoekwoning
2
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Oude Telgterweg 89
plan een bezichtiging

Aan de rand van het centrum ligt deze aantrekkelijke HOEKWONING met bijkeuken en GROTE GARAGE met een opvallend diepe en vrij gelegen achtertuin.
De woning is uitermate geschikt voor senioren, door de aanwezigheid van slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar ook een twee- of driepersoons huishouden kan hier goed uit de voeten.
Aan de voorzijde is vrij uitzicht over de straat. Het dorpscentrum met alle gewenste winkels, is op loopafstand gelegen. Ook het NS station en het bos zijn snel te bereiken.
Parkeren kan op eigen terrein, op de oprit of in de garage. De garage is extra groot uitgevoerd en heeft een oppervlakte van 28 m².
Het onderhoud is goed op orde. De reguliere schilderbeurten zijn door de jaren heen uitgevoerd, de dakgoten zijn vervangen, de dakbedekking van de garage en de dakkapel zijn vernieuwd en de CV-ketel is in 2022 vervangen voor een HR combi ketel.
Indeling: entree/hal, modern toilet, trapkast, woonkamer met hoekraam, open keuken, de keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met achterentree naar het terras, vanaf de hal is de badkamer met douche bereikbaar, slaapkamer met wastafelmeubel, schuifkastenwand en openslaande deuren naar de tuin.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met aan de voorzijde een dakkapel, veel bergruimte in de schuine kanten.
Het terras aan de achterzijde is gesitueerd op het zuidoosten, er is volop ruimte om van de zon en de schaduw te genieten. In de tuin treft u een extra stenen schuur voor opslag van tuingereedschap.
Bouwjaar woning 1968, perceeloppervlakte 302 m².
Van harte welkom om de woning van binnen te bekijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu