Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Prof. Lindeboomlaan 77

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
385.000
Bestaande bouw
Verkocht
116
3131
1988
Eengezinswoning
Hoekwoning
4
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Prof. Lindeboomlaan 77
plan een bezichtiging

Uitstekend onderhouden en uitgebouwde HOEKWONING met garage van 28 m²!!
Gelegen in geliefde, kindvriendelijke woonwijk in Ermelo-West aan een rustige straat en schuin tegenover de speeltuin.
Een aantrekkelijke en rustige woonomgeving, nagenoeg grenzend aan het landgoed Veldwijk met monumentale panden en bomen. Basisscholen en sportfaciliteiten liggen in de buurt en met 5 minuten fietsen, bent u in het centrum van Ermelo of bij het NS-station.
Dat het op deze plek goed bevalt, blijkt wel uit het feit dat de huidige bewoners eerste bewoner zijn. Met zorg een aandacht hebben zij door de jaren heen de woning onderhouden, gemoderniseerd en uitgebouwd.
In 2005 is aan de kant van de keuken de woning een meter uitgebouwd, aan de achterzijde over de volle breedte circa 3 meter met een praktische bijkeuken en een in het oog springende serre met veel glas en een dubbele schuifdeur naar het terras. Op de 1e en 2e verdieping is een dakkapel geplaatst.
Heel praktisch: nagenoeg de gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen, ramen en deuren.
Indeling: entree/hal, vrij hangend toilet, ruime en lichte woonkamer met massief eikenvloer, wat opvalt is het strakke stucwerk op de wanden en de plafonds (2017), open hoekkeuken met extra gevelraam, voorzien van granietenaanrechtblad en alle gewenste inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur, in de bijkeuken en de keuken is een stenenvloer met vloerverwarming.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met extra aandacht voor de voorslaapkamer: hier is een opmaat gemaakte kledingkast met laden, schappen en hanggedeelte. Badkamer met douche, badkamermeubel en toilet.
2e verdieping: overloop, 4e kamer met dakkapel en kantelraam. Heel praktisch: er is een vlizotrap naar een extra bergzolder.

Wat verder opvalt:
- Vrij gelegen en onderhoudsvriendelijke tuin met veranda van 15 m², er zijn twee goed afsluitbare poorten om in de achtertuin te komen.
- Garage en berging van maar liefst 28 m², voorzien van elektrische roldeur (2020).
- In de serre is verlichting ingebouwd, aan de buitenzijde is een elektrisch zonnescherm aangebracht (2021!).
- Goed geïsoleerd, energielabel B.
- Stoffering trappen en overloop gelegd in 2017.
- Slaapkamers voorzien van laminaat in 2018.
- Flink uitgebreide groepenkast, CV-ketel vernieuwd in 2018.

Van harte welkom om te komen kijken, u zult verbaast zijn van de vele extra's en het afwerkingsniveau van de woning! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu