Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Schoolweg 72

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
335.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
108
2563
1990
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Schoolweg 72
plan een bezichtiging

Buitenkans: wonen aan de bosrand in Ermelo-oost!
Speciaal voor de klussers opgelet, deze ruime uitgebouwde tussenwoning met twee dakkapellen, ligt op één van de mooiste plekken van Ermelo direct aan de bosrand.
Woonwijk het "Schoolplan" is gebouwd in 1990. Een perfecte plek om te wonen, tegenover de woning begint het zandpad zo het bos in. Vanaf hier wandelt of fietst u richting Ermelosche Heide met de schaapskooi of Boshuis Drie, op en top Veluwe!
Bouwkundig prima in orde en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, deels kunststofkozijnen en dubbel glas. De woning heeft een energielabel B.
Aan de binnenzijde van de woning moet het één en ander gebeuren, het voordeel is wel dat de woning dan geheel naar eigen wens kan worden afgewerkt, zoals schilder- en stucwerk. De keuken moet worden vernieuwd.
Indeling: entree/hal, toilet, meterkast, woonkamer met aan de voorzijde vrij uitzicht over de bosrand, de woning is aan de achterzijde over de volle breedte ca. 2,5 meter uitgebouwd, hierin bevindt zich de keuken en een deur naar het terras.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en badkamermeubel. Aan de voorzijde van de woning is een dakkapel geplaatst, hierdoor is er extra ruimte in de badkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.
Vaste trap naar 2e verdieping, hier vindt u op de voorzolder de Cv-installatie en de aansluitingen voor de wasmachine, er is veel bergruimte en een ruime 4e slaapkamer met dakkapel.
De tuin is praktisch ingericht met achterom en stenen berging voor de fietsen.
Perceeloppervlakte 150 m². Woonoppervlakte 108 m².
Van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu