Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Steynlaan 115

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
350.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
132
9170
1971
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Steynlaan 115
plan een bezichtiging

Gelegen in een rustige woonomgeving met vrij zicht op een brede openbare groenstrook staat deze ruime tussenwoning met aan de achterzijde een garage en afgesloten carport gesitueerd op een fraai aangelegd perceel van 180m².

Geniet u van heerlijke wandel- en/of fietstochten? Dan is deze woning hiervoor een mooie uitvalbasis! Letterlijk aan het eind van de straat loopt u de Groevenbeekse Heide op met aangrenzend de uitgestrekte Veluwse bossen. De wens van elke buitenliefhebber! Ook het dorpscentrum van Ermelo is op korte afstand goed bereikbaar.

De woning is gebouwd in 1971. Het gebruikelijke onderhoud is uitgevoerd, maar om de woning goed te betrekken en eveneens te genieten van het hedendaagse wooncomfort dient de woning grotendeels gemoderniseerd te worden. Dit geeft u wel de kans om de woning geheel in te richten zoals u dat wenselijk vindt!

Via het tuinpad bereikt u de overdekte entree van de woning met de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, trapopgang met trapkast, toiletruimte, ruime woonkamer voorzien van veel natuurlijk lichtinval, open keukenruimte voorzien van eenvoudige keukenopstelling en directe toegang tot de achtertuin.
1e verdieping: overloop met vaste kast, toiletruimte, 1e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde, 2e slaapkamer voorzien van vaste kasten en eveneens gesitueerd aan de achterzijde, 3e slaapkamer met vaste kasten en wastafel gesitueerd aan de voorzijde van de woning, eenvoudige badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.
2e verdieping: overloop, berging, wasruimte met opstelplaats voor cv-ketel (Bosch HR, 2006), ruime 4e slaapkamer voorzien van dakraam.

Ook de voor- en achtertuin kunt u geheel naar eigen wens inrichten! De achtertuin is gelegen op het oosten. Achter op het perceel staat een vrijstaande stenen garage met aangrenzend een afsluitbare carport.

Bijzonderheden:
- Ruime tussenwoning met garage en afsluitbare carport aan achterzijde.
- Vrij zicht aan de voorzijde op brede groenstrook.
- Groevenbeekse Heide en uitgestrekte bosgebieden op loopafstand (eind van de straat).
- Ruime lichte woonkamer met open keuken.
- Drie slaapkamers op de 1e verdieping; nog een ruime 4e slaapkamer op de 2e verdieping.
- Woning dient volledig gemoderniseerd te worden conform huidige eisen van wooncomfort.
- Voorzien van definitief energielabel F.
- Eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij notariskantoor Doorn Jacobs Notarissen in Ermelo.
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 132m²; inhoud ca. 442m³.

Ziet u kans om deze ruime tussenwoning geheel naar eigen wens in te richten en spreekt deze rustige woonomgeving u aan met de heide en uitgestrekte bossen in de directe omgeving? Kom de ruimte van de woning en de fijne ligging zelf ervaren tijdens een bezichtiging!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu