Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Valkenhof 51

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
535.000
Bestaande bouw
Verkocht
119
2694
1984
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Valkenhof 51
plan een bezichtiging

In een heerlijk rustige woonomgeving met aan de voorzijde vrij zicht op een openbaar plantsoen en in de directe nabijheid van een ruim opgezet speelveld, staat deze prachtige twee-onder-één-kap-woning met vrijstaande stenen garage met berging op een royaal perceel van 345m².
Extra aantrekkelijk: de woning heeft energielabel A en is voorzien van 10 ZONNEPANELEN!

Als u de Valkenhof inrijdt vindt u deze woning in het achterliggende hofje. Een heerlijke plek met veel openbaar groen, rust en ruimte! Het nabij gelegen speelveldje biedt voor de kinderen veel speelvertier.

De woning is gebouwd in 1984 en de vrijstaande garage is in 1987 uitgebouwd. De huidige eigenaren wonen er inmiddels 20 jaar wat aangeeft hoe fijn het hier wonen is! Naast het gebruikelijke onderhoud hebben zij in 2002 een dakkapel aan de voorzijde en in 2004 een dakkapel aan de achterzijde gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er voor de slaapkamers op de 2e verdieping meer ruimte en is er veel lichtinval aanwezig. In 2004 is op de 1e en 2e verdieping dubbel glas aangebracht. Verder is in 2011 het dak van de garage/berging vernieuwd, is er in 2014 gezamenlijk met buren een nieuwe schutting met betonnen palen geplaatst, is in 2016 de garagedeur vervangen en zijn in 2019 op het dak van de garage 10 zonnepanelen geplaatst.

Ook aan de binnenzijde hebben de eigenaren een aantal ruimten vernieuwd. Zo is in 2012 de badkamer en in 2018 de toiletruimte compleet vernieuwd. De keuken is in 2014 uitgebouwd en voorzien van een nieuwe keukenopstelling. De grote ramen, de strak afgewerkte wanden en het plafond en de aangebrachte lichtspots maken de keuken zowel overdag als in de avond tot een heerlijk lichte ruimte!

Indeling van de woning:
Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast en berging onder de trap, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje (2018), heerlijk lichte woonkamer voorzien van vloerverwarming, sfeerhaard op gas, pvc-vloer en een groot zonnescherm aan de voorzijde, halfopen keukenruimte met een moderne keuken in lichte kleurstelling, voorzien van een kookeiland, alle gewenste inbouwapparatuur, quooker, hoge kasten met veel praktische opbergruimte en tevens directe toegang tot de achtertuin.
1e verdieping:
Overloop, 1e royale (ouder)slaapkamer aan de voorzijde van de woning en voorzien van een kastenwand met schuifdeuren. Het is mogelijkheid om heel eenvoudig hier weer twee slaapkamers te realiseren. 2e slaapkamer aan achterzijde van de woning, complete badkamer (2012) voorzien van vloerverwarming, badkamermeubel met wastafel, vrijdragend toilet, inloopdouche en ligbad.
2e verdieping:
Overloop met opstelplaats voor cv ketel (Atag; 2021), aansluitingen voor de was-apparatuur en bergruimte, 3e en 4e slaapkamer voorzien van dakkapel en praktische bergruimte achter de knieschotten.

En dan de tuin ….. wat een weelde al die ruimte om het huis! Zowel de voortuin als de achtertuin zijn fraai aangelegd op een onderhoudsvriendelijke manier met een deel kunstgras en borders met diverse beplanting en meerdere terrassen waardoor er op elk moment van de dag van de zon óf van de schaduw genoten kan worden! Tevens is er zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de woning een afsluitbare poort die direct toegang geeft tot de tuin. Achter in de tuin is de grote vrijstaande berging/garage gesitueerd welke zowel vanuit de tuin als het  achterliggende parkeerterrein toegankelijk is. Vanwege de enorme grootte is het een ideale berg- klus- of hobbyruimte!

Bijzonderheden:
- Fijne twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande stenen garage/berging;
- Heerlijk vrij uitzicht aan voorzijde op openbaar plantsoen;
- Speelveldje in directe nabijheid;
- Lichte woonkamer voorzien van pvc-vloer en vloerverwarming;
- Uitgebouwde keukenruimte met moderne keuken in lichte kleurstelling (2014) en voorzien van quooker en alle gewenste apparatuur;
- 4 slaapkamers op 1e en 2e verdieping;
- Complete badkamer voorzien van vloerverwarming;
- Onderhoudsvriendelijk aangelegde voor- en achtertuin;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 119m², inhoud ca. 433m³;
- Kadastraal bekend gemeente Ermelo sectie G nummer 2694, groot 3 are en 45 ca.

Bent u op zoek naar een fijne twee-onder-één-kapwoning met vrijstaande garage in een rustige woonomgeving met heerlijk vrij uitzicht? Bel ons vandaag nog voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak en kom de ligging en het wooncomfort van deze woning zélf ervaren!
U bent van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu