Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Weegakker 43

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
275.000
Bestaande bouw
Verkocht
65
9166
1996
2
1
2

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Weegakker 43
plan een bezichtiging

Aantrekkelijk appartement midden in het centrum van Ermelo.

Dit appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping van modern vormgegeven gebouw in het centrum van Ermelo. Het betreft een kleinschalig complex bestaande uit 2 appartementen aan de Weegakker en 4 appartementen aan de Stationsstraat. Daarnaast behoren 2 winkelunits op de begane grond tot het complex. De goed lopende vereniging is gezond en heeft voldoende financiële reserve.

Het appartement is netjes afgewerkt en voorzien van verschillende extra voorzieningen. En daarnaast een zeer aantrekkelijk dakterras: vrij gelegen op het zuiden met een oppervlakte van circa 18 m². Het het dakterras beschikt over stroom- en watervoorzieningen.

Op de begane grond is er toegang tot de eigen berging welke geschikt is voor de fiets(en).

Een mooi appartement voor starters of een belegger.

Indeling: via overdekt trapportaal komt u bij de entree van het appartement. Hal met toilet en trapopgang en meterkast. Lichte woonkamer met laminaatvloer. In 2015 is er een extra zijgevelraam geplaatst. De open keuken, welke vernieuwd is in 2016, is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.
1e verdieping: overloop, bergruimte, Cv-ruimte (HR combi ketel, vernieuwd in 2015) en een royale slaapkamer met ingebouwde kastruimte. Badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine.

U bent van harte welkom om dit appartement te komen bekijken. Voor het maken van een afspraak belt u: 0341-567810 of u stuurt een e-mail naar info@vinkeveluwe.nl

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu