Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Zeeweg 85

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
699.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
158
4613
1974
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
2
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Zeeweg 85
plan een bezichtiging

Altijd al heerlijk rustig willen wonen in het buitengebied van Ermelo? Dan is dit uw kans!

Deze degelijk gebouwde woning met garage en een losstaande schuur, ligt in het buitengebied van Ermelo, in de nabijheid van het Veluwemeer. Zij staat op een ruim perceel met een oppervlakte van 2870m².
Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op uw tuin met daarachter een aangrenzend weiland, waardoor u een optimaal gevoel van vrijheid en rust zult ervaren. De woning is wat meer naar achteren op de kavel gesitueerd waardoor u meer privacy heeft.

De woning is ontzettend ruim te noemen en heeft maar liefst twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Ook de garage die aan de woning gebouwd is, heeft erg veel ruimte.

Indeling begane grond:
Ruime hal met vide, meterkast en trap naar de bovenverdieping. Van hieruit toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer en een toilet. Vanuit de doorzon woonkamer met toegangsdeur naar de achtertuin, loop je door naar de half open keuken met een bar. Door de bijkeuken heen kun je naar de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de overloop en twee zeer ruime slaapkamers. Vanaf de overloop is ook een extra ruimte bereikbaar waar zich de CV-ruimte, een kleine douche met toilet en een keukentje bevindt.

BIJZONDERHEDEN:
- compleet woonprogramma op de begane grond
- ruime garage en een losse (kippen)schuur
- zeer en zonnig ruim perceel met rust en privacy
- voor iemand die graag zijn eigen stempel op een woning wil drukken, is dit een ideaal object!
- aanvaarding in overleg

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. We begroeten u graag ter plaatse.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu