Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Lievelde - Grolsedijk 6

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
725.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
250
269
1927
Woonboerderij
Vrijstaande woning
2
6
7

Adres

Adresgegevens
Lievelde
Grolsedijk 6
plan een bezichtiging

Klassieke vrijstaande woonboerderij met ruim bijgebouw en carport gelegen op een schitterende locatie met uniek uitzicht over het coulisselandschap. Op en top de sfeer van de achterhoek.

De huidige bewoonster woont al meer dan 20 jaar met veel plezier op deze plek met hele fijne buren.
Verderop in de verkoopbrochure doet de verkoopster uitgebreid haar verhaal over haar woonervaringen op deze bijzondere plek.
De boerderij valt op door de specifieke lokale bouwkenmerken van een Saksische boerderij zoals als een hoog dak, houten topgevel in kenmerkende kleurstelling.
Het ruime perceel van 3.795 m² bestaat uit een gezellig erf met aan de voorzijde drie monumentale Koningslinden, houtwallen, brede borders, verschillende terrassen en weiland.

De ruime boerderij beschikt over vijf slaapkamers plus een ruime zolder waar meerdere slaapplekken of kamers gerealiseerd kunnen worden, drie badkamers en elke kamer is voorzien van een wastafel. Uitermate goed geschikt voor grote gezelschappen of Bed and Breakfast.
De boerderij heeft een woonbestemming en de mogelijkheid om één recreatiewoning op eigen terrein te realiseren. De schuur is in gebruik als opslag en werkplaats. Aan de achterzijde is de ruimte ingericht als atelier met grote glazen pui voor lichtinval en uitzicht over het eigen terrein.

Het oorspronkelijke bouwjaar van de boerderij is 1927, maar in 1975 heeft er een totale renovatie plaatsgevonden. In 2001 is er vervolgens gemoderniseerd denk aan, Cv-installatie, sanitair, keuken, kozijnen en raampartijen.
Energielabel C!

Indeling
Entree/hal, garderobehoek, meterkast, toegang tot de provisiekelder. Ruime woonkamer met houtkachel, vide, hoge plafonds waarvan de oude balken nog in het zicht zijn. Aan de achterzijde op de plek waar de deeldeuren hebben gezeten is een grote halfronde glazen pui aanwezig. Vanaf deze plek geniet u van het uitzicht over de weilanden met bijna dagelijks reeën, hazen en af en toe een vos.
In de woonkamer is een zitkuil met gezellige hoekbank om de openhaard. Open keuken in L-opstelling met bar, bijkeuken met aansluiting voor de was-apparatuur en provisieruimte, achterdeur naar het erf.
Aan de voorzijde is de grote slaapkamer met kastenwand en badkamer en suite met whirlpool en dubbele wastafel. De tweede ruime slaapkamer is voorzien van een eigen doucheruimte.

De eerste verdieping is bereikbaar via een bordestrap. Ruime overloop met schitterende ruimte van ca. 45 m² geschikt voor talloze doeleinden. Drie slaapkamers met kasten, badkamer met douche, toilet en wastafel.
Er is veel bergruimte aanwezig.

Er valt nog veel meer te zien en te beleven, maar dat moet u zelf komen ervaren daarom nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging!
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu