Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Woning verkopen

Ons makelaarskantoor heeft al veel mensen geholpen aan een plek onder de ‘Veluwse zon’.
Wilt u ons inschakelen als verkoopmakelaar voor de Veluwe? Neem contact op!
Een goede samenwerking
Verkoop uw woning met Vinke Veluwe Makelaars

Er komt heel wat bij kijken als u besluit uw woning te verkopen.
Als u de keuze maakt voor een makelaarskantoor is het belangrijk dat u een goede klik heeft met uw makelaar.

 

Woning verkopen

Er komt heel wat bij kijken als u besluit uw woning te verkopen. Als u de keuze maakt voor een makelaarskantoor is het belangrijk dat u een goede klik heeft met uw makelaar.
Maak daarom vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om met elkaar in gesprek te gaan over uw wensen en verwachtingen.
Tijdens dit gesprek krijgt u een goed beeld van onze kernwaarden en de werkwijze van Vinke Veluwe Makelaars. We geven tijdens het gesprek een realistische inschatting van de marktwaarde van uw woning. Ook vertellen we graag hoe het verkoopproces zal verlopen.

Natuurlijk heeft u vragen. Wij zullen deze graag beantwoorden.
Tijdens het gehele verkoopproces staan wij voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen. Onze jarenlange ervaring geeft vertrouwen als het aankomt op de kennis van de woningmarkt op onze mooie Veluwe. Bij ons staat een goede samenwerking voorop. Met elkaar komen we tot het beste resultaat als het gaat om de verkoop van uw woning.
Wij ontmoeten u graag!
brochure Kristel
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu