Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Stille verkoop

U wilt uw huis in de verkoop zetten.
Vinke Veluwe helpt u bij stille verkoop
Huis verkopen
Uw huis in de stille verkoop
De Veluwe is de overkoepelende naam voor een groot natuurgebied tussen Zwolle, Ermelo, Ede, Wageningen, Arnhem en Apeldoorn. Grote delen van de Veluwe bestaan uit stuwwallen die zo'n 150.000 jaar geleden ontstaan zijn in de voorlaatste ijstijd. Veluwe bestaat tegenwoordig overwegend uit loofbos, naaldbos heidevelden en zandverstuivingen. En uit veel gezellige dorpen en recreatieparken!

De Veluwe is één van de oudste gebieden, waar sporen zijn gevonden van beschaving. Zeer waarschijnlijk was de Veluwe in de prehistorie al bewoond, op diverse plaatsen zijn grafheuvels gevonden en raatakkers.

Activiteiten op de Veluwe

In de nabije omgeving van Ermelo zijn prachtige gebieden te vinden, zoals het Kootwijkerzand, de Ermelosche heide en het Speulder en Sprielderbos. Het toerisme is al jaren een fenomeen en belangrijke bron van inkomsten. Niet verwonderlijk, want op de Veluwe kan men uitstekend fietsen, wandelen en paardrijden. Kijk voor meer informatie over wandelen en fietsen op de Veluwe ook eens op de site van Staatsbosbeheer
staatsbosbeheer.nl

Visitveluwe

Voor activiteiten en bezienswaardigheden kunt u ook een kijkje nemen opde site van visitveluweu003cbru003e
visitveluwe.nl
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu