Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Vinke Veluwe

Teamwork

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, hypotheekadviseurs en verzekeringsspecialisten, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.

Wij staan voor de mooiste plekjes

Al meer dan 10.000 klanten hebben we geholpen bij hun woonplek op de Veluwe. Soms door hen financieel te adviseren, soms om hen te helpen met calamiteiten, vaak door hun huis te verkopen of te helpen bij de aankoop. Zelf zijn we trotse Veluwenaren. Samen met onze klanten kennen we de mooiste plekjes.

De mooiste werkplekken

Wonen en werken hangen samen. We zien ze graag in balans, vandaar dat we ook bemiddelen bij werkplekken. Of het nu om een kantoorpand gaat, of een flexibele werkplek, een bedrijfsruimte of een winkel. Wonen en werken gaan nu eenmaal hand in hand. Trots zijn we op ons merk Vinke Veluwe in Business, waarbij we een steentje bijdragen aan de economie van de Veluwe.

Schade

We houden ervan om ‘om de hoek’ te zitten. Dat hoort bij de Veluwe. Heb je schade? Loop bij ons binnen. Wij vinden dat een schade geen ramp hoeft te zijn. Ook al ben je niet via ons verzekerd: de eerste schade maken we voor je in orde. Overtuigd van onze betrokkenheid? Laat ons dan je verzekeringen beheren.