Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Barneveld - Irishof 104

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
480.000
Nieuwbouw
Verkocht onder voorbehoud
126
8435
2024
Eengezinswoning
Hoekwoning
3
3
5

Adres

Adresgegevens
Barneveld
Irishof 104
plan een bezichtiging

NIEUWBOUW, hoekwoning met GARAGE in het centrum van Barneveld!
Aan de Irishof in Barneveld bouwt Van de Kolk Bouw uit Garderen acht nieuwe gezinswoningen.
Een prachtig wijkje in het groen, rustig gelegen maar wel op loopafstand van het centrum met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik.
Het ontwerp is eigentijds met gebruik van goede materialen en super goed geïsoleerd. De indeling is functioneel met een lichte tuingerichte woonkamer, de keuken is aan de straatzijde gesitueerd.

De woning is perfect geïsoleerd en wordt voorzien van 11 zonnepanelen en een warmtepomp. Dit resulteert in een energielabel A+++! Verwarming is middels vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. De woning wordt opgeleverd met compleet sanitair en tegelwerk, meer informatie treft u in de technische omschrijving. Mocht u andere wensen hebben wat betreft sanitair en tegelwerk, dan gaan wij graag met u in gesprek. Het casco opleveren van de badkamer en het toilet, behoort hierbij ook tot die mogelijkheden. De keuken kan geheel naar eigen inzicht worden uitgezocht en ingedeeld, maar is niet in de koopsom inbegrepen.
De oplevering van de woning is gepland voor september 2024, e.e.a. onder voorbehoud aanleg nutsvoorzieningen.
Extra aantrekkelijk: de gehele koopsom betaalt u als de woning gereed is bij eigendomsoverdracht van de woning.

Indeling:
Begane grond: hal, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijhangend toilet en fonteintje, trapopgang naar de verdieping, woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, in de trapkast is de warmtepomp gesitueerd, de keukenruimte is aan de voorzijde van de woning, deze wordt casco opgeleverd.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: vaste trap naar de 2e etage, dit is een open zolderruimte en zelf in te delen, er zijn twee dakramen. Op deze etage bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur en de warmte terugwin installatie.

De achtertuin is gericht op het oosten en kan volledig naar eigen wens worden ingericht. De achtertuin heeft een diepte van ca. 9 meter.
De schitterende beukenboom in de achtertuin is in het oog springend en een kenmerk voor de omgeving. Dit is ook de reden dat de gemeente Barneveld deze boom bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan een beschermde status heeft gegeven, zodat de boom behouden blijft.

LET OP: de vraagprijs is een bieden vanaf prijs, geïnteresseerden voor de woning worden uitgenodigd om een prijs voorstel met de daarbij behorende voorwaarden per mail uit te brengen. Vervolgens zal de verkoper een keus maken aan wie de woning zal worden verkocht.

Bijzonderheden:
- Volledig nieuw: oplevering ca. september 2024, e.e.a. onder voorbehoud aanleg nutsvoorzieningen;
- Energielabel A+++, zeer energiezuinig door 11 zonnepanelen;
- Voorzien van 3 slaapkamers en een nog in te delen zolder;
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- Kavelgrootte ca. 227 m²;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 126 m², garage ca. 18 m²;
- Aan de voorzijde zullen beukenhagen worden geplaatst;
- De koopsom is vrij op naam;
- De gehele koopsom betaalt u als de woning gereed is bij eigendomsoverdracht van de woning;
- De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij notaris Kuiper en van 't Spijker te Putten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze hagelnieuwe gezinswoning? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu