Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Branderskamp 63

Algemeen

Algemene kenmerken
huurprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
1.350
Bestaande bouw
Verhuurd
108
10490
2012
1
2
3

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Branderskamp 63
plan een bezichtiging

TE HUUR!
Voor de periode van maximaal twee jaar zijn wij op zoek naar een huurder voor dit schitterende driekamer appartement met balkon gelegen op het zuiden.
Woonoppervlakte ca 108 m² en een schitterend uitzicht over de Harderwijkerweg, de rotonde en de Putterweg!
Alle gewenste winkels zijn in de directe omgeving gelegen.
In de parkeerkelder is een parkeerplaats en een berging beschikbaar.
Dit appartement is helemaal klaar voor de toekomst! Geen gas meer. Tijdens de bouw is er gekozen voor een verwarmingssysteem met aardwarmte, het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming wat per vertrek te regelen is met een eigen thermostaat. Het grote voordeel is dat er in de zomer gekoeld kan worden.
Gebouwd in 2012 en bijzonder goed geïsoleerd.
Indeling: de entree van het gebouw "De Verbinding" is aan de zijkant ter hoogte van de Prinsesselaan, hier is ook de videofooninstallatie en de brievenbus. Het gebouw is uitgerust met drie liften die ook naar de parkeerkelder gaan.
Aan de binnenzijde van het gebouw is de mooi aangelegde en goed onderhouden binnentuin een eyecatcher, een plezierige ontmoetingsplek voor de bewoners.
Bij binnenkomst in het appartement komt u in de hal, toilet, twee slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur, woonkamer met deur naar het balkon, open keuken in lichte kleurstelling met koelkast, combimagnetron, vaatwasser en inductiekookplaat.

Extra's:
- gestoffeerd
- geheel voorzien van PVC vloer
- parkeerplaats 43
- beschikbaar vanaf 1 mei.

Huurvoorwaarden:

- het betreft tijdelijke huur van maximaal 24 maanden;
- verhuur is onder voorbehoud van gunning;
- er vindt een huurderscheck plaats;
- borg is één maand huur;
- inkomensnorm is gesteld op een bruto jaarinkomen van minimaal € 48.000,-;
- het inkomen c.q. de inkomens moeten worden verkregen uit een vast dienstverband of pensioen. Situaties m.b.t. eigen vermogen, inkomen uit onderneming etc. worden individueel beoordeeld;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- roken in de woning is niet toegestaan;

U bent welkom om het appartement te bezichtigen, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu