Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Branderskamp 68

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
695.000
Bestaande bouw
Verkocht
153
10490
2012
1
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Branderskamp 68
plan een bezichtiging

APPARTEMENT VAN TOP KLASSE
Ruim 4 kamer appartement met een woonoppervlak 153 m²! Balkon op het ZUIDEN, twee parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage.
Gelegen op de tweede verdieping met een schitterend vrij uitzicht over het karakteristieke gedeelte van Ermelo met het Weitje en de Oude Kerk.
Dit appartement is helemaal klaar voor de toekomst! Geen gas meer. Tijdens de bouw is er gekozen voor een verwarmingssysteem met aardwarmte, het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming wat per vertrek te regelen is met een eigen thermostaat. Het grote voordeel is dat er in de zomer gekoeld kan worden.
Gebouwd in 2012 en bijzonder goed geïsoleerd, daarom ook voorzien van energielabel A++!
Tijdens de bouw heeft de eigenaar in samenspraak met de aannemer verschillende verbeterpunten in het ontwerp door laten voeren. Zo is bij binnenkomst de hal extra groot, zijn er dubbele deuren naar de woonkamer en is in de buitengevel ter hoogte van de woonkamer een Frans balkon gerealiseerd zodat de glaspui doorloopt tot de grond. Hierdoor is het nog meer genieten van het vrije uitzicht en de fraaie wolkenluchten.
De keuken en het sanitair zijn hoogwaardig afgewerkt, er zijn twee badkamers aanwezig.
Indeling: de entree van het gebouw "De Verbinding" is aan de zijkant ter hoogte van de Prinsesselaan, hier is ook de videofooninstallatie en de brievenbus. Het gebouw is uitgerust met drie liften die ook naar de parkeerkelder gaan. Als u de auto in de parkeergarage stalt bent u vlakbij de lift die u ook bijna bij de voordeur van het appartement afzet, hoe makkelijk wilt u het hebben! Aan de binnenzijde van het gebouw is de mooi aangelegde en goed onderhouden binnentuin een eyecatcher, een plezierige ontmoetingsplek voor de bewoners.
Bij binnenkomst in het appartement valt de ruimte gelijk op. Niks is klein uitgevoerd. Er is kastruimte gemaakt voor de garderobe, studeerkamer, ruime masterbedroom met aansluitend de badkamer met inloopdouche, ligbad, badkamermeubel en toilet, vanaf de hal is de tweede badkamer bereikbaar met douche en toilet, bijkeuken/provisieruimte met kastruimte, erg handig en ontbreekt vaak in appartementen, wasruimte met aansluiting voor de wasapparatuur en het technische gedeelte waaronder de warmtepompboiler, 3e slaapkamer in gebruik als logeerkamer. De ruime woonkamer is op veel manieren in te delen, op elke plek is het genieten van de vergezichten en de levendigheid op straat. De ruime keuken in L-opstelling is voorzien van alle gewenste luxe en omdat de muur tussen kamer en keuken wat doorloopt is er een eetkamer omstaan met de sfeer van een woonkeuken, hier zijn ook de dubbele deuren naar het besloten balkon van ruim 14 m².
In de parkeerkelder zijn twee parkeerplaatsen (eigendom) naast elkaar gelegen en beschikbaar voor de bewoners van het appartement, bij de parkeerplekken is ook de berging gesitueerd.
Er is een goed lopende en actieve vereniging van eigenaren.

U bent van harte welkom om van het uitzicht te komen genieten! En laat u verrassen door de ruimte in het appartement.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. We begroeten u graag ter plaatste.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu