Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Eendenparkweg 42

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
400.000


Adres

Adresgegevens
Ermelo
Eendenparkweg 42
plan een bezichtiging

De mogelijkheid om zelf te bouwen op een ruim perceel met afmetingen van 1.400 m² tot 5.400 m²!
Wij bieden u vier schitterende bouwpercelen aan voor het bouwen van een ruime vrijstaande woning met groot bijgebouw.
Uitstekend gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, het startpunt van uitgestrekte wandel- en fietspaden, o.a. de zandverstuiving het Beekhuizerzand en de Ermelose heide. U geniet hier van de vogels, wilde zwijnen en de edelherten. Een uitgelezen kans voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Voorzieningen als supermarkt en een uitgebreid winkelbestand vindt u in Ermelo, het uitgaansleven is in de nabijgelegen vissersstad Harderwijk.
Recent is het bestemmingsplan voor de Eendenparkweg 42 definitief geworden. Het terrein van in totaal 14.674 m² zal worden getransformeerd naar een ruim opgezet bosvillapark met groter percelen, ruime bebouwingsmogelijkheden en veel groen. Een uitstekende plek om uw droomhuis te realiseren. Er is geen aannemersverplichting.

Het bestemmingsplan laat de bouw van een vrijstaande woning toe met een goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 8 meter. Het bouwvlak is 12 meter bij 15 meter. Perceel D heeft een bouwvlak van ca. 15 meter bij 15 meter.

Ruime bijgebouwen zijn toegestaan binnen het gele vlak. Perceel A heeft deels de bestemming bos, perceel D is voorzien van een weiland en een eigen opgang middels een "karrenpad" vanaf de Eendenparkweg.
Aan de zuidkant van het terrein komt de gezamenlijke toegangsweg (aangeduid met E). Dit wordt een mandelig perceel (=gezamenlijk eigendom van kavel A, B en C)
De aanleg van het mandelige perceel zal in opdracht van de eigenaren worden uitgevoerd, nadat de bouw van de woningen is gerealiseerd.
De kopers van de kavel dienen hun terrein in te richten conform het inrichtingsplan, deze documenten zullen ook een bijlage vormen bij de koopovereenkomst.

Kavel A, perceeloppervlakte 5.435 m², koopsom € 500.000,- kosten koper, plus € 12.500,- voor aanleg mandelig perceel en riolering
Kavel B, perceeloppervlakte 1.424 m², koopsom € 400.000,- kosten koper plus € 12.500,- voor aanleg mandelig perceel en riolering
Kavel C, perceeloppervlakte 1.415 m², koopsom € 400.000,- kosten koper plus € 12.500,- voor aanleg mandelig perceel en riolering
Kavel D, perceeloppervlakte 4.776 m², koopsom € 525.000,- kosten koper (maakt geen gebruik van het mandelig perceel)

Op het terrein zijn de percelen uitgezet, zodat u een indruk kunt krijgen van de ligging en de omvang. We willen u dan ook van harte uitnodigen om op locatie te komen kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu