Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Groene Allee 36

Algemeen

Algemene kenmerken
huurprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
2.200
Bestaande bouw
Verhuurd
139
6874
2022
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning
3
3
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Groene Allee 36
plan een bezichtiging

Op één van de mooiste plekken van het buitengebied, waar bos en kleinschalig akkerland samenkomen, bieden wij deze 4 NIEUWE twee onder één kap villa's met dubbele carport en berging TE HUUR aan.
Wonen in de rust en de natuur met een fenomenaal uitzicht!
Geheel verduurzaamd en voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van techniek en isoleren. Daarom ook een bijna nul op de meter woning met zeer lage energielasten.
De woningen zijn voorzien van een eigen warmtepomp en 24 zonnepanelen, een dik isolatiepakket in de muren, de vloeren en het dak. De ramen zijn uitgevoerd met trippelglas. Energielabel A++++!
Elke woning is vrij gelegen op een ruim perceel met fraai uitzicht over de landerijen en de bosrand. Optimale bezonning op elk terras. En het is hier rustig... echt rustig, een uitstekende plek om te onthaasten na een drukke werkdag.
De toegang naar het woonerf is via een gemeenschappelijke toegangsweg. Bij elke woning is ruim voldoende parkeergelegenheid onder de dubbele carport. Bij de carport treft u ook een laadpunt voor een elektrische auto.
Tuin en terras zijn aangelegd. Het onderhoud van de tuin komt voor rekening van de huurder. De initiatiefnemer heeft het milieu en de kwaliteit van de omgeving als speerpunt genomen voor de realisatie van dit schitterende woonconcept. De weilanden aan de achterzijde en de zijkant zijn in eigendom en zullen door de eigenaar op een natuurlijke manier worden beheerd met bloemrijke planten en grassen, ter bevordering van de biodiversiteit.
Voor de riolering is gekozen voor een gezamenlijk Helofytenfilter. Dit is een natuurlijke waterzuivering waar de 4 woningen op zijn aangesloten.
Alle gewenste comfort in de woning is aanwezig, een ruime licht woonkamer, luxe keuken met natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, bijkeuken, eigentijds sanitair, geheel vloerverwarming, grote glaspartijen, praktische indeling en veel bergruimte.
1e verdieping: 3 slaapkamers, ruime badkamer, vlizotrap naar bergzolder.

Huurprijs:
Groene Allee 36 € 2.400,- per maand (verhuurd)
Groene Allee 36a € 2.200,- per maand (verhuurd)
Groene Allee 38 € 2.400,- per maand (verhuurd)
Groene Allee 38a € 2.400,- per maand

De bovengenoemde huurprijs is exclusief servicekosten. De servicekosten hebben betrekking op het verbruik van de elektriciteit voor de grondwaterpomp, riolering service en de straatverlichting voor de gemeenschappelijke toegangsweg, een servicecontract voor de verwarming en warmwater installatie.
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis toegestane huurverhogingen.
Het huren van een woning gaat op basis van gunning.

Wij hebben de volgende spelregels en voorwaarden waar een huurder aan moet voldoen:
- gevoel en interesse hebben voor duurzaam wonen in een landelijke omgeving;
- voldoende inkomen uit werk, onderneming of pensioen. Situaties met betrekking tot vermogen, etc. worden individueel beoordeeld;
- huisdieren zijn in overleg toegestaan; huurder dient vooraf wel toestemming te vragen;
- roken in de woning is niet toegestaan;
- er zal door een extern bureau een huurderscheck worden uitgevoerd;
- de borg is 2 x de maandhuur;
- huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van de laatste versie van het ROZ model woonruimte;
- de huurprijs is exclusief vastrecht en verbruik water elektriciteit, internet etc.

Van harte welkom om te komen kijken en nader kennis te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu