Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Huygenslaan 45

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
795.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
219
1322
1964
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
4
6
7

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Huygenslaan 45
plan een bezichtiging

Een ruime vrijstaande gezinswoning op een bijzondere plek verscholen in het groen!
Dit fantastische familiehuis op schitterende locatie komt te koop. Een prachtig perceel van 1.068 m² met aangelegde tuin met verschillende borders, bomen en bloeiende planten, geheel vrij gelegen met terrassen en hoogteverschillen. Het is niet voor niets dat deze tuin in het verleden vaak mee heeft gedaan met open tuinendag!
Het huis is nog steeds in het bezit van de eerste bewoners. De 4 zonen van het gezin groeiden hier op. Een perfecte plek voor kinderen om te ravotten in de tuin en in het tegenover gelegen bos.
Op 50 meter afstand van de woning beginnen de wandelpaden door de uitgestrekte Veluwse bossen. Vanaf hier is het Beekhuizerzand en de Ermelose heide uitstekend bereikbaar. Wandelaars, hardlopers en mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen.
Ook het gezellige dorpscentrum met uitgebreid winkelbestand en goede horeca liggen om de hoek. Voor kinderen is basisschool en voortgezet onderwijs op fietsafstand, net als het NS-station. Binnen circa 5 minuten bereikt u met de auto de A28, de snelweg die Utrecht en Zwolle verbindt.

In 1964 is de woning als bungalow gebouwd met plat dak, in 1977 is de verdieping erop gebouwd waardoor er veel extra ruimte en drie ruime slaapkamers zijn gecreëerd. De enorme overloop op de verdieping is een speelparadijs voor kinderen. Uiteraard is het mogelijk deze ruimte opnieuw in te delen om extra slaapkamers te realiseren.
Op de begane grond zijn een studeerkamer en twee slaapkamers aanwezig waarvan de grote kamer is voorzien van inbouwkasten.
Bijzondere aandacht vragen we voor de woonkamer, vanaf hier is het uitzicht over de tuin en de vijver fantastisch!
Omdat de woning ouder is heeft de koper de uitdaging om geheel naar eigen wens te moderniseren en te verbouwen.
Indien uitbreiden tot de wensen behoort dan laat het bestemmingsplan veel mogelijkheden toe.
De goothoogte bedraagt 6 meter en de bouwhoogte 11 meter. Het bouwvlak is 15 bij 22 meter.

Indeling: entree, hal, tuingerichte woonkamer met veel glas wat zowel is toegepast aan de achterzijde van de woning als de zijkant van de woning middels een schuifdeur. Omdat de achterzijde is georiënteerd op het zuidwesten is er ook volop zon in huis. Half open keuken in L-opstelling, slaap/studeerkamer, toilet, berging/provisieruimte, badkamer met douche, bubbelbad en dubbele wastafel, vanaf de badkamer is er een doorloop naar de grote tuingerichte slaapkamer met veel kastruimte. De tweede hal dient ook als bijkeuken met achterentree, hier vindt u de trapopgang naar de 1e verdieping en de studeerkamer op de begane grond. De studeerkamer kan ook gebruikt worden als extra slaapkamer voor de benedenverdieping.
1e verdieping: hele grote overloop met twee dakvensters, deze ruimte heeft een afmeting van ca. 29 m²!, er zijn drie slaapkamers elk met wastafel en kastruimte, een apart toilet, badkamer met douche en een grote berging.
Vliering bereikbaar met een vlizotrap en geschikt als bergruimte.
De kelder is aan de achterzijde, vanaf de buitenkant toegankelijk en geschikt als werkplaats en berging.
Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein en onder de carport. De berging heeft een afmeting van ca. 13 m² en is geschikt voor fietsen en tuingereedschap, achter de berging is een tweede overkapping voor o.a. openhaardhout.

U bent van harte welkom om deze schitterende plek te komen bekijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij begroeten u graag aan de Huygenslaan 45!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu