Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Moslaan 59

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
750.000
Bestaande bouw
Onder bod
148
4254
1934
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
3
4
6

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Moslaan 59
plan een bezichtiging

Karakteristieke vrijstaande woning met garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1.542 m²!
Een perceel met veel vrijheid en ruimte, een uitgelezen plek voor kinderen om te spelen en te ravotten, uitstekend geschikt voor een groentetuin en boomgaard. De tuin is gelegen op het oosten met veel privacy.

Dichtbij is het gezellige dorpscentrum met uitgebreid winkelbestand en gezellige horeca. Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt is de ligging op 50 meter afstand van het uitgestrekte Veluwse bosgebied met wandel- en fietspaden en niet te vergeten de natuurspeelplaats "Het Indianenbos". In de directe omgeving zijn basisscholen en het voortgezet onderwijs.
De huidige eigenaren wonen al 51 jaar met veel plezier op deze plek en hebben de woning door de jaren heen gefaseerd verbouwd en gemoderniseerd. De aanbouw aan de achterzijde (woonkeuken) en de aanbouw aan de zijkant van de woonkamer springen het meest in het oog. Door deze aanpassingen is er veel leefruimte gecreëerd op zowel de begane grond als de verdieping.

Indeling:
Bij binnenkomst loopt u via de hal een ruime L-vormige kamer in die dient als eet- en woonkamer. Ook verbonden aan de hal is een ruimte die gebruikt kan worden als kantoor. Onder de trap is de toegang tot de provisiekelder. De woonkeuken in lichte kleurstelling is gelegen achter de eetkamer. Via de keuken bereikt u de bijkeuken waar plaats is voor een wasmachine, droger etc.
Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, waarvan er drie voorzien zijn van een eigen wastafel. Daarnaast bevat de eerste verdieping een badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Op de overloop is een vlieringtrap naar de zolder, die u kunt gebruiken als opbergruimte.

Wat verder opvalt:
- Bouwjaar woning 1934;
- Woonoppervlakte: 148 m²;
- Er liggen 12 zonnepanelen op de woning;
- Een groot gedeelte van de tuin is grasveld, mooi voor het oog en goed voor de natuur;
- Voor besproeiing in de tuin is er een grondwaterpomp en een sproei installatie aanwezig;
- Een heerlijke plek om buiten te zitten is in het prieel;
- De schuur is opgedeeld met aan de voorzijde garage en daarachter een atelier en een werkschuur;
- Centraal gelegen aan uitvalswegen richting Harderwijk en Putten, de woning ligt aan een paralelweg van de Putterweg;
- Het NS-station is op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen;
- Het bos en de Ermelose heide liggen "om de hoek".

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij begroeten u graag aan de Moslaan 59!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu