Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Oude Nijkerkerweg 120

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
795.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
84
5750
Woonboerderij
Vrijstaande woning
4
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Oude Nijkerkerweg 120
plan een bezichtiging

Heerlijk buiten wonen in het buiten gebied van Ermelo!
Verscholen in het groen treft u deze nostalgische Veluwse woonboerdij gelegen op een schitterend "boerenerf" met groentetuin, fruitbomen, stallen en weiland. Een goede locatie voor paardenliefhebbers of hobbyboer.
De boerderij is niet groot maar ademt de sfeer van vervlogen tijden. De bestemming is wonen. Het weiland heeft een agrarische bestemming. Het bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden wat betreft aan- of uitbouwen.
Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 7.085 m².
Er zijn twee goede stenen schuren aanwezig waarvan één in gebruik als garage en werkplaats met grote bergzolder. De tweede schuur is ingericht als berging en paarden/schapenstal met hooiopslag. Aan de achterzijde uitgebreid voor klein vee.
Het erf is te bereiken via een landelijk sfeervol weggetje. De boerderij en het erf zijn mooi verscholen in het groen met her en der verspreid verschillende soorten loofbomen en fruitbomen. Leuk detail: op het erf is de originele handpomp nog aanwezig. Naast de boerderij staat het bakhuisje.
Er is veel ruimte voor een grote groentetuin en boomgaard en voor de liefhebbers is er een tuinkas aanwezig. Het weiland is afgezet met een degelijk houten hekwerk.

Indeling woonboerderij:
Begane grond:
Entree/hal met wasbak en toegang tot zowel berging als ondergelegen kelder, woonkamer met gaskachel, woonkeuken voorzien van eenvoudige keukenopstelling en provisiekast, hal met technische ruimte en trapopgang, 1e slaapkamer met vaste kast, eenvoudige badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.
1e verdieping:
Overloop met opstelplaats voor de cv-ketel, 2e en 3e slaapkamer voorzien van vaste kast.

Bijgebouwen:
De garage/werkplaats aan de voorzijde is gebouwd in 1998, heeft een afmeting van ca. 9 meter bij 7 meter en is opgedeeld als garage van ca 21 m², werkplaats en berging ca 34 m². Er is een vlizotrap naar een grote bergzolder van ca. 18 m².
Aan de achterzijde van het terrein staat de veeschuur, gebouwd in 2002 met een afmeting 9,7 meter bij 5,8 meter. In gebruik als opslag, er zijn twee paardenboxen aanwezig.

We willen u van harte uitnodigen om deze bijzondere plek te komen bekijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor, we begroeten u graag aan de Oude Nijkerkerweg 120!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu