Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Oude Telgterweg 144

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
695.000
Bestaande bouw
Onder bod
167
5763
1959
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
5
5
7

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Oude Telgterweg 144
plan een bezichtiging

Op een mooie hoeklocatie aan de Oude Telgterweg / Heidelaan staat deze vrijstaande woning met oprit, extra lange vrijstaande garage en royale veranda op een fraai aangelegd perceel van 607 m².

Heerlijk centraal en in de nabijheid van de heide en de uitgestrekte bosgebieden. Voor iedere natuurliefhebber dé kans om vanuit de woning fietsend of wandelend heerlijk te genieten van de ongerepte Veluwse natuur met haar eindeloze fiets- en wandelpaden! Maar ook het gezellige dorpscentrum met alle gewenste voorzieningen, scholen en sportvelden bevinden zich op korte afstand van de woning. En tot slot de directe omgeving van de woning…. groen en vogelrijk; heerlijk om dit ook in eigen tuin te ervaren!

De woning is gebouwd in 1959 en in 1989 aan de achterzijde uitgebouwd. In 2006 is het dak opgehoogd en is er een ruime 2e verdieping ontstaan met twee extra slaapkamers.
In 2017 zijn de voormalige woonkeuken en bijkeuken samengevoegd tot één heerlijke royale leefruimte. Ook is toen de buitenmuur van deze geheel vernieuwde leefruimte voorzien van nieuwe kozijnen, openslaande deuren, stucwerk en is over de hele breedte een schitterende veranda geplaatst. Op de gehele begane grond zijn toen ook alle binnendeuren
vervangen.

Via de oprit bereikt u de overdekte entree van de woning met de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal, toiletruimte met vrijdragend toilet, fonteintje en vloerverwarming, kelder, trapopgang, ruime L-vormige woonkamer met veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen en voorzien van een houten vloer, houtkachel (ter overname) en directe toegang tot de tuin. Middels en-suite schuifdeuren toegang tot de woon-/eetkeuken met vliering, welke voorzien is van een keuken in lichte kleurstelling met alle gewenste inbouwapparatuur, zowel een plavuizenvloer als een houten vloer, houtkachel én buffetkast (beide ter overname), aansluitingen voor de was-apparatuur, meterkast, deels elektrische vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras.
Vanuit zowel de hal als de woonkeuken toegang tot de aangrenzende speel-/werkkamer.

1e verdieping: overloop, 1e en 2e slaapkamer met vaste kast(en) en gesitueerd aan de voorzijde van de woning, 3e slaapkamer met balkon gesitueerd op het westen en voorzien van een vaste kast, nette badkamer met vloerverwarming en voorzien van wastafel met dubbele kraan, designradiator, vrijdragend toilet en inloopdouche.

2e verdieping: overloop, 4e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van topgevelraam, 5e slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde en eveneens voorzien van topgevelraam. Hier bevindt zich de toegang tot de bovengelegen vliering.

En dan de tuin …. fraai aangelegd, gelegen rondom de woning en voorzien van gazon, vaste beplanting, grindpaden en meerdere terrassen. Direct achter de woning is een schitterende veranda gebouwd; een fijne plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het buitenleven. Achter in de tuin staat een extra lange garage met aangrenzende overkapping. Deze is door de huidige eigenaren in gebruik genomen als berging. De oorspronkelijke oprit is nu een tuinpad met de ontsluiting aan de Heidelaan. Op welk plekje u ook zit; u ervaart hier optimale privacy. Wat een fantastische tuin!
Ook het parkeren van de auto op eigen terrein is een groot pluspunt; de oprit is lang genoeg voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Ruime vrijstaande woning op mooie hoeklocatie en voorzien van oprit, vrijstaande garage en royale veranda op een fraai aangelegd perceel van 607 m²;
- In de nabijheid van de heide en de uitgestrekte Veluwse bossen;
- Op korte afstand van het dorpscentrum, scholen en sportvelden;
- Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en voorzien van houten vloer;
- Separate woon-/eetkeuken met keuken in lichte kleurstelling met alle gewenste inbouwapparatuur;
- Speel-/werkkamer op de begane grond;
- Op de 1e verdieping 3 slaapkamers, balkon en nette badkamer;
- Nog twee ruime slaapkamers op de 2e verdieping;
- Definitief energielabel C;
- Privacy-volle tuin rondom de woning met veel groenblijvende beplanting;
- Grondwaterboring aanwezig;
- Royale veranda over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning;
- Extra lange vrijstaande garage (nu in gebruik als berging) met aangrenzende overkapping;
- Ruime oprit voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 167 m²; inhoud ca. 649 m³.

Bent u inmiddels ook overtuigd van de perfecte ligging; de goed onderhouden woning en de hoeveelheid rust en ruimte in en om huis? Kom alle voordelen tijdens een bezichtiging zélf ervaren; wij laten u graag alle voordelen van deze woning zien. Van harte welkom!

De bewoners aan het woord:
“Wie een half jaar geleden had gezegd dat binnenkort ons huis te koop komt, hadden we min of meer voor gek verklaard. We wonen al 18 jaar met veel plezier op dit mooie plekje op de hoek van de Heidelaan en de Oude Telgterweg. We waren echt niet van plan dit plekje op korte termijn te verlaten. In de loop van de jaren hebben we veel aan ons huis gespendeerd. Zo is er een tweede verdieping bovenop gezet, met twee grote slaapkamers, zijn de badkamer en het toilet vernieuwd en hebben we de voormalige bijkeuken bij de keuken aangetrokken waardoor er een heerlijke ruime woonkeuken is ontstaan, met een gezellige houtkachel. Ook noemen we nog onze prachtige veranda. Die zullen we echt gaan missen. In de zomermaanden is het er heerlijk toeven, de zon schijnt tot laat in de avond naar binnen. Bij koudere dagen schuiven we 2 verrijdbare deuren voor het linkerdeel, waardoor we fijn uit de wind kunnen zitten. Onze tuin zit rondom in het groen, in het voorjaar en de zomer genieten we van de fluitconcerten van diverse tuinvogels. Bovendien is er altijd wel een plekje te vinden waar we heerlijk in de zon kunnen zitten.
Wij gaan onverwacht een nieuwe uitdaging aan in het buitengebied van Ermelo. Een unieke kans om samen met onze kinderen én met onze bejaarde ouders op één terrein iets nieuws te beginnen. Ons fijne en ruime familiehuis in de kom van het dorp gunnen we graag aan mensen die hopelijk net zo als wij gaan genieten van dit mooie plekje.”

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu