Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Sparrenlaan 6

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
650.000
Bestaande bouw
Verkocht
92
4405
1956
Bungalow
Vrijstaande woning
3
4
6

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Sparrenlaan 6
plan een bezichtiging

Gelegen op loopafstand van het centrum van Ermelo en in geliefde bosrijke villawijk de koninginnebuurt, staat deze VRIJSTAANDE woning met garage op een zeer ruim perceel van 1.324 m².
Vanuit de woning heeft u rondom zicht op een groene omgeving.
Rust en privacy maar toch vlakbij alle gewenste voorzieningen als supermarkt, bakker, slager en goede horeca.
Ook de pracht van wonen in Ermelo, de Veluwse bossen, zijn op loopafstand te bereiken voor eindeloze wandel- en fietstochten.

De woning is levensloopbestendig, er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer op de begane grond.
Tevens twee slaapkamers met dakkapellen op de eerste verdieping. Op het perceel bevinden zich ook een vrijstaande garage en een berging van totaal circa 47 m².

De woning is gebouwd in 1956 en nadien nog een keer uitgebouwd. Als u de woning moderniseert, kunt u optimaal genieten van deze unieke locatie. Dit is uw kans om helemaal naar eigen smaak uw droomwoning te realiseren.
Het bestemmingsplan van de gemeente Ermelo biedt volop mogelijkheden. Het bouwblok is ca. 9,5 meter diep en ca. 17,5 meter breed, goothoogte 6 meter en bouwhoogte 11 meter.

Dat deze woning geen standaard indeling heeft valt gelijk op als u binnenkomt, de leefruimten zijn goed verdeeld en ruim opgezet, er is een hal met opvallende vloer, vervolgens een portaal met granitovloer, deze loopt ook door in de keuken. Er is een mogelijkheid om van de keuken en de eetkamer een woonkeuken te realiseren. De woonkamer is ruim met veel glas en geheel op het zuiden georiënteerd.

Indeling:
Begane grond: hal, uitgebouwde woonkamer met open haard, eetkamer, keuken met deur naar de kelder. Portaal, toilet, aparte wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger, slaapkamer, badkamer met douche, ligbad en wastafel, slaapkamer met kastruimte aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers met dakkapel aan achterzijde.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Groot perceel van 1.324 m²;
- Woonoppervlakte 92 m²;
- Volop uitbreidingsmogelijkheden;
- Gunstige ligging t.o.v. het centrum van Ermelo en uitgestrekt bosgebied en heidevelden;
- Ook uitvalswegen naar Harderwijk en de snelweg A28 zijn makkelijk bereikbaar;
- Bosrijke omgeving;
- Garage en berging.

Wilt u deze woning bezichtigen? U bent van harte welkom! U kunt contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te plannen. Wij ontmoeten u graag aan de Sparrenlaan 6!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu