Vinke Veluwe Makelaars Team
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Vinke Veluwe Makelaars Team
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Wat wordt uw woning waard

Ermelo - Telgterweg 290

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
325.000
Bestaande bouw
Verkocht
84
6278
1908
Woonboerderij
Vrijstaande woning
3
3
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Telgterweg 290
plan een bezichtiging

Vrijstaande woonboerderij in het buitengebied van Telgt.

Buurtschap Telgt (bij Ermelo) heeft een lange historie. In 2006 werd aan het 1200-jarig bestaan ruim aandacht besteed. Er staan nog diverse gebouwen die begin vorige eeuw zijn gebouwd. Een daarvan is deze woonboerderij. De boerderij ligt op de hoek van de Zeeweg en de Telgterweg tegenover buurtgebouw 'Ons Huis'. Vanuit de woning is er vrij zicht naar diverse kanten.
Lekker vrij wonen in het buitengebied van Ermelo.

De boerderij is begin vorige eeuw gebouwd. Getuigen uit die tijd zijn nog te vinden in bijvoorbeeld een oude bedstee in de woonkamer en de oude hooizolder. De woning heeft wel veel aandacht nodig. Er is
werk te doen, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. De woning dient volledig gemoderniseerd en verduurzaamd te worden. Daarmee heeft u wel de mogelijkheid om deze charmante woonboerderij volledig naar eigen inzicht in te delen en af te werken.

Het kadastrale perceel wordt door de huidige eigenaar gesplitst, waarna er een mooi perceel overblijft van circa 600 m2. Zie de situatieschets in de verkoopbrochure.
De bestemming van het perceel is wonen, op het erf is de mogelijkheid om een bijgebouw te realiseren met een omgevingsvergunning tot maximaal 45 m2, wilt u meer bouwen? Dan gelden de regels voor vergunningsvrij bouwen. U vindt hier meer informatie over op de website van de rijksoverheid.

Indeling
voorportaal met aansluiting wasmachine, toilet, badkamer met douchehoek en wastafel. Eenvoudige open houten trap naar de zolderverdieping. Dichte keuken met verouderd keukenblok. Woonkamer met schouw. Slaapkamer met bedstee. Eetkamer met toegang tot een kelder/proviandruimte. Een tweede slaapkamer met inpandige bergkast.
Zolder met open ruimte waarin de CV-ketel is geplaatst en derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een dakraam.

De achtergelegen schuur/stal zal worden gesloopt.
De verkoopvoorwaarden zoals weergegeven in de informatielijst in de verkoopbrochure zijn van toepassing. De hierin opgenomen clausules en uitsluitingen zullen in de NVM-koopovereenkomst worden opgenomen.

Een schitterende plek en een bijzonder project voor de liefhebber om er wat moois van te maken!
Van harte welkom om te komen kijken! Voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu