Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Valkenhof 5

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
735.000
Bestaande bouw
Onder bod
173
1823
1950
Woonboerderij
Vrijstaande woning
4
6
7

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Valkenhof 5
plan een bezichtiging

Charmante rietgedekte woonboerderij met garage en twee bergingen gelegen in de geliefde woonwijk Ermelo-west.
Deze woonomgeving is bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen. De ruimte rondom de woning is een ideale speelplek en biedt de mogelijkheid voor groentetuin en kleine boomgaard. De basisschool met een groot speelplein is op loopafstand. Boodschap vergeten? Binnendoor bent u binnen 5 minuten lopend bij de supermarkt.
De Valkenhof is een rustige doodlopende straat met merendeel vrijstaande woningen op ruime percelen. Vrijheid en privacy is hierdoor gegarandeerd.
Achter een groene haag met oude walnotenboom treft u deze heerlijke plek. Er is een brede oprit voor meerdere auto's. Overal in de tuin zijn zitjes om van het gazon met borders en de zon te genieten.

Vanaf de statige voordeur komt u in de vestibule. Deze ruimte geeft toegang tot de garage en de hal van de woning. Hier is de trapopgang en toegang tot de provisiekelder, toiletruimte. Lichte en speelse woonkamer met balkenplafond, glas in lood ramen, houtkachel en openslaande deuren naar het terras.
Aan de voorzijde is de eetkamer. Aan de achterzijde is de woonkeuken met landelijke keuken en voldoende ruimte voor een grote eethoek, bijkeuken met aansluiting voor de was-apparatuur en achterdeur naar de tuin.

1e verdieping: overloop, 6 slaapkamers(!) waarvan vijf met vaste kast en twee met een wastafel. De badkamer is voorzien van ruime douchruimte, wastafel en toilet.
Vliering geschikt als bergruimte.
De garage is de ultieme plek voor de klusser. Op dit moment ingericht als wekplaats met opslagruimte en plek voor de fietsen. Aan de achterzijde is een deur naar de tuin. Verder vindt u op het terrein twee houten schuren voor tuingereedschap en haardhoutopslag.

Wat verder opvalt:
- perceeloppervlakte 760 m²;
- besloten aangelegde tuin op het ZUIDEN met borders met bloeiende bloemen en heesters;
- veel parkeerruimte o.a. voor een camper;
- woonoppervlakte 173 m², overige inpandige ruimte van maar liefst 57 m²;
- parketvloer in de woonkamer, in de keuken ligt een tegelvloer met vloerverwarming;
- Ermelo-west is een geliefde woonwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving, zoals sportpark, nieuw zwembad, basis en voortgezet onderwijs;
- Wandelaars opgelet: vlakbij de woning loopt het klompenpad door het schitterende buitengebied van Horst en Telgt, de Groevenbeekse Heide is op ca. 5 minuten afstand, een heerlijke plek voor wandelen/hardlopen en fietsen. De Groevenbeekse heide is losloopgebied voor honden;

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu