Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Veldweg 26

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
550.000
Bestaande bouw
Onder bod
91
8591
1948
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
4
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Veldweg 26
plan een bezichtiging

Vrijstaande karakteristieke woning gelegen op schitterende locatie met vrij uitzicht over park en bosrand!
Ruim perceel van 564 m² met oprit en een diepe tuin met veel privacy.
De woning ligt in Ermelo-oost op ca. 100 meter van het uitgestrekt bosgebied met wandel, fiets en mountainbike paden. Een unieke woonomgeving voor natuur liefhebbers en rustzoekers. Ook op loopafstand zijn de winkels, supermarkt en gezellige horeca.
Aan de Veldweg staan 4 van deze opvallende woningen verscholen in het groen, voor de gemeente Ermelo reden om ze aan te duiden als "karakteristiek".
Maar let op, luxe is niet aanwezig wel karakter! De woning is altijd verhuurd geweest. We zoeken een liefhebber die van aanpakken weet en de woning geheel naar eigen wens kan moderniseren en isoleren.
Het bestemmingsplan biedt volop kansen om aan de achterzijde uit te breiden, het creëren van bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor het bouwen van een grote schuur met veranda.
Indeling: entree/hal met opvallende voordeur, woonkamer met eetkamer, open keuken met houtkachel en originele buffetkast, trap naar de provisiekelder. Vanaf de hal is de berging/bijkeuken bereikbaar, hier is ook de CV-ketel gesitueerd, toilet.
1e verdieping: overloop met dakkapel en vaste kasten, 3 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, toilet en aansluiting wasapparatuur.
Vliering geschikt als bergruimte.
De tuin is ca. 24 meter diep en ligt op het zuidwesten. Aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het hertenpark met monumentale bomen en daarachter begint het bos...

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij begroeten u graag aan de Veldweg 26!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu