Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Wielewaal 144

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
480.000
Bestaande bouw
Onder bod
123
3361
1991
Eengezinswoning
Hoekwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Wielewaal 144
plan een bezichtiging

Uitgebouwde hoekwoning met garage, serre en diepe tuin, goed gelegen tegenover een groenstrook en op loopafstand van de Groevenbeekse heide. Een fantastische uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten en voor mensen met een hond: de heide is aangemerkt als losloopgebied.
Een ideale gezinswoning met 4 slaapkamers met op zolder een extra dakkapel. De woonkamer is extra groot, omdat de keuken is verplaatst naar de uitbouw achter de garage.
Wat betreft locatie is alles binnen handbereik. Basisscholen, voortgezet onderwijs en het sportcomplex De Zanderij met het nieuwe zwembad zijn in de directe omgeving gelegen.
De woning is uitstekend afgewerkt en gemoderniseerd. In de keuken is in 2019 alle inbouwapparatuur vervangen. De woonkamer is voor een deel opnieuw gestuct. De gehele woning is voorzien van een PVC vloer.
In 2019 is er een nieuwe HR CV-ketel geplaatst en in 2022 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst.
Indeling: entree/hal, modern hangtoilet, meterkast, ruime woonkamer van ca. 32 m² met houtkachel en bergkast onder de trap, dichte keuken in L-opstelling met barretje en veel werkruimte, de serre is vanaf de keuken bereikbaar. Middels glazen schuifdeuren kan de serre ook bij kouder weer uitstekend gebruik worden. Voor extra licht is er in het dak een lichtkoepel geplaatst. Ook vanaf de keuken is de garage/berging bereikbaar, een prima plek voor veel fietsen en een goede bergruimte, de garage is voorzien van een elektrische roldeur.
1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer is voorzien van een kastenwand, badkamer met inloopdouche voorzien van regendouche, hangend toilet, badmeubel en handdoeken radiator, op de gehele verdieping ligt een PVC vloer.
2e verdieping: overloop met plek voor de wasapparatuur en de CV-ketel, ruime 4e kamer met dakkapel aan de voorzijde en groot kantelraam aan de achterzijde.

Wat verder opvalt:
- bijna alle kozijnen zijn van kunststof (op het kozijn van de dakkapel na);
- geheel dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie;
- energielabel C, het label is afgegeven nog voor de zonnepanelen en een nieuwe HR combi ketel zijn geplaatst;
- eigen oprit met parkeerplaats;
- op de 1e verdieping zijn rolluiken aanwezig;
- in de woonkamer is airco aanwezig;
- goed afgewerkt, alles is geschilderd in moderne kleurstelling;
- diepe tuin met houtopslag en extra overkapping voor tuingereedschap;
- de achtertuin is ook via de achterzijde bereikbaar.

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu