Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Harderwijk - Noorderhoofd 159

Algemeen

Algemene kenmerken
huurprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
1.250
Bestaande bouw
Verhuurd
69
6511
2022
1
2
3

Adres

Adresgegevens
Harderwijk
Noorderhoofd 159
plan een bezichtiging

*TE HUUR*
Voor een tijdelijke periode tot 30 juni 2024, bieden wij dit schitterende appartement met ruim balkon, eigen parkeerplaats en berging te huur aan.
Genieten van het uitzicht over het Wolderwijd en de jachthaven.
Alles is nieuw, zoals keuken, sanitair, PVC-vloer en stoffering! En erg plezierig: lage energielasten omdat het appartement gasloos is en uitstekend geïsoleerd, energielabel A+++.
Door toepassing van een collectieve grond warmtepomp kan de vloerverwarming zo worden ingesteld dat er zomers gekoeld kan worden!

INDELING

Begane grond: hal/entree met brievenbussen, trapopgang en liftinstallatie. De parkeerplaats zijn op het binnenterrein gelegen en ook de berging bevindt zich op de begane grond.

3e verdieping: hal/entree, technische ruimte met opstelling installaties, 1e slaapkamer, 2e slaapkamer, badkamer met wastafel en inloopdouche, separaat toilet met fonteintje, wasruimte met aansluiting wasmachine en droger, woonkamer met grote raampartijen en deur naar het balkon, eetgedeelte, open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-/vriescombinatie.

Onze voorwaarden:
- Verhuur gaat onder voorbehoud van gunning, na kennismaking met verhuurder en goedkeuring zal de huurovereenkomst worden opgemaakt';
- Er wordt alleen verhuurd aan meerdere personen indien die een duurzaam gemeenschappelijk huishouden voeren;
- Er vindt een huurderscheck plaats.
- We gaan een huurovereenkomst aan voor een periode tot 30 juni 2024;
- Aanvaarding per direct;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Roken in het appartement is niet toegestaan
- De huurprijs is exclusief vastrecht en verbruik van elektriciteit, water en verwarmen, internet.
- De borg bedraagt € 2.500,- en dient bij aanvang van de huurovereenkomst op de rekening van verhuurder te zijn bijgeschreven;
- De (gezamenlijke) inkomensnorm is een bruto jaarinkomen van € 42.500,-. Het inkomen c.q. de inkomens moeten worden verkregen uit een vast dienstverband of inkomen uit onderneming (ter beoordeling door de verhuurder)
- Het inkomen van de partner mag voor de helft meetellen.
- Situaties met betrekking tot eigen vermogen, inkomen uit pensioen etc. worden individueel beoordeeld.

Van harte welkom om te komen kijken! Voor het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu