Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Putten - Gerritje van Beekstraat 9

Algemeen

Algemene kenmerken
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers


Adres

Adresgegevens

STARTERS OPGELET!
Nieuwbouw appartement (bouwjaar 2022!) gelegen in geliefde woonwijk Rimpeler op de begane grond met mooi vrij gelegen terras van ca. 25 m². De woning is net opgeleverd en nog niet eerder bewoond geweest. De keuken is geplaatst, de koper kan verder naar eigen wens het appartement afwerken zoals sanitair, wand en vloerafwerking. Deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Voor deze tijd extra belangrijk: het appartement is supergoed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Geheel voorzien van vloerverwarming. De maandelijkse lasten zijn dus erg laag, energielabel A.
Indeling: gezamenlijke entree met brievenbussen en trapopgang naar de 1e verdieping, vanaf de voordeur komt u in de hal, hier is de meterkast, toilet, technische ruimte met warmtepomp en boiler, hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasapparatuur, ruime slaapkamer, lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras, extra aantrekkelijk is het vrije uitzicht! Open keuken met schiereiland, praktisch ingedeeld en voorzien van inbouwapparatuur.
In de verkoopbrochure hebben we een sfeerimpressie toegevoegd om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.
Er is een inpandige berging voor de fiets, parkeren kan aan de openbare weg waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.
Woonoppervlakte circa 56 m², bijdrage vereniging van eigenaren € 38,24 per maand.
Van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu